TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archiv článků
Dne: 20.03.2020 02:24:47 FB



Výběr rasy pro Volnou postavu

 

 

Cesta volné postavy je k odsouhlasení registrace dlouhá, ale o to zajímavější. Jako hráč Volné postavy máš nejširší spektrum toho, co vlastně můžeš hrát a jakým způsobem. Než se však rozhodneš, přečti si, co to vlastně jsou reálie a k čemu jsou dobré:

 

Reálie jsou jakési herní podmínky, které je třeba dodržovat. Díky už zmíněnému širokému spektru ras je tu ale opravdu hodně, hodně, hodně moc článků a my samozřejmě nechceme, abys je všechny hned přečetl. Proto ti přinášíme jednoduchou tabulku, kde máš jasně napsané, co musíš přečíst a za co můžeš hrát. Nepodceňuj tyto články a opravdu si přečti k vybrané rase všechno, na co je u ní odkaz. Budeš to potřebovat.

 

Pokud jsi začátečník, doporučujeme ti vybrat si postavu s Nízkou obtížností přijetí. A dovol mi malé soukromé doporučení: Na začátek je nejlepší vzít si postavu člověka. Lidí tu totiž máme dost na to, abys měl s kým hrát, nejlépe se za ně hraje, jsou nejrychleji přijatí a mají největší herní potenciál. Máme tu lidi, kteří ze sebe udělali bohy, máme tu lidi, kteří se přidali k odboji, máme tu lidské šlechtice... Zkrátka pokud jsi člověk, můžeš skoro všechno, co si dokážeš představit.

 

Při studování reálií určitě narazíš na to, že většina ras má svoje náboženství. Něco víc o víře různých národů, modlitby, rituály a zvyky různých kultur najdeš ZDE.

 

Rasa Věk  postavy 

 Obtížnost

  přijetí  

 Obtížnost

hraní

Podmínky přijetí (Reálie)
Draci -  Zkušený hráč Vysoká Draci, Jak na profil draka?, znalost reálií
Druidi

-

 

Střední Střední Druidi, Magie I.

Elfové

0 - 120  Střední Nízká Elfové, obecná znalost reálií

Elfové

121 - 2500 Vysoká Střední Elfové, Souboj/Magie I. (podle zaměření postavy)

Elfové

2500 + Zkušený hráč Velice vysoká

Elfové, Souboj, Magie I., Magie II., Kronika, obecná znalost reálií

Kočkodlaci   -    Zkušený hráč Střední Kočkodlaci, obecná znalost reálií
Lidé - Nízká - Střední Nízká Lidé, Souboj
Stínové - Zkušený hráč Velice vysoká Stínové, Souboj, Magie I., Magie II.
Trpaslíci - Nízká Nízká Trpaslíci, Souboj
Urgalové - Nízká Nízká Urgalové, Souboj
Víly - Nízká Nízká Víly, základní znalost Magie

 

Více informací o jednotlivých rasách ve zkratce najdeš i zde.

 

Pokud sis vybral rasu, nic ti nebrání v tom, abys pokračoval na další krok. Zajímají-li tě reálie víc, najdeš jich víc v menu pod položkou reálie. Dozvíš se tam zajímavosti o herním světě, podrobnosti o některých rasách i návod, jak nejlépe zvolit jméno pro svoji postavu. V tuto chvíli už tě požádám, aby sis otevřel nějaký textový editor (např word, open office, atp.). Postava se ti tak bude tvořit lépe, editor za tebe navíc opraví i hrubé chyby. Urychlí to tak schvalování tvé postavy.

 

→ POKRAČOVAT →

 

Zpět

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše