TOPlist

Napsal: Arwina Greensleeves | Kategorie: Akce
Dne: 27.03.2015 19:03:43 FB



 

Volba krále elfů

 

Milí elfové, elfky, elfata, milé postavy i jejich hráči. Adminteamem byli po dlouhém rozhodování a debatě vybráni tři kandidáti, z nichž jeden v snad co nejbližší době zasedne na uprázdněný elfský trůn a bude korunován králem či královnou.

 

Jak bude volba probíhat?

Nejprve bude vyvěšen článek (ano, je to tento), z nějž se dozvíte jména kandidátů a něco málo o nich. Ten tu bude viset týden, během této doby ještě nebude možné volit.

Samotná volba vypukne 27. března 2015 formou, která vám bude ještě upřesněna.

 

Kdo může volit?

Volit můžou všechny nedětské postavy elfské rasy, trvale žijící v Lesích. Tzn. elfové na straně Království volit nebudou, stejně tak nebude volit žádný elf mladší 50 let. Volit smí též všichni Dračí jezdci na straně elfů, ať už jsou elfové nebo lidé a kočkodlaci, kteří dlouhodobě žijí v Du Weldenvarden a jsou současně na straně elfů. Jejich hlas má poradní váhu, bude se počítat jako polovina hlasu elfa.

Jedna postava = jeden hlas

Máte-li dvě elfské postavy, můžete volit za obě, klidně každou hlasujte pro někoho jiného, to už je na vás.

Jakmile odvolíte, nelze to vzít zpátky. Proto si dobře rozmyslete, kterému z kandidátů dáte svůj hlas. Snažte se uvažovat, kdo z nich je nejlepší pro vaši postavu, kdo bude nejlepší pro Lesy. Pamatujte taky na to, že čím aktivnější král, tím víc si zahrajete.

 

Kandidáti

 

Laetri Stínovrah

Laetri, syn Telanara zvaný Stínovrah je 2107 let starý elf, mocný bojovník, kterému se podařilo porazit Stína. Pochazí ze staré elfské rodiny s dlouho historií. Na kandidáta ho navrhli právě elfové jemu podobní, příslušníci starých rodů, u kterých má také největší podporu.

Jeho výhodou je, že má obrovské zkušenosti jak bojové, tak životní díky svému převysokému věku.

Nevýhodou je naopak tento věk - mnozí kritikové se bojí, že by jeho vláda byla příliš zkostnatělá a zastaralá, a to není to, co by současný elfský národ potřeboval.

Laetri je povahy klidné, na elfy snad až nezvykle otevřené a přátelské. Umí udržet tajemství, mnoho věcí má tendenci si nechávat pro sebe.

 

Arwina Greensleeves

Arwina Meyron zvaná Greensleeves, která se narodila před 208 lety, je čistokrevná elfka, která však velmi dlouho žila u lidí. Má veliký dar pro magii a je Dračí jezdkyní. Byli to právě Dračí jezdci, kteří navrhli její kandidaturu, a mezi Jezdci má největší podporu.

Její největší výhodou je její přirozeně vůdčí osobnost a především zkušenosti s lidmi. Jestli někdo z elfů ví, jak to funguje v Království, je to právě Arwina.

Arwininou slabinou je její minulost, spojení se zrádným elfem Meldonem, jehož zradu sice odhalila a postarala se o to, aby expresně opustil Lesy, ale s nímž má dceru.

Arwina je vůdčí, inteligentní, otevřená novým myšlenkám, snadno si dělá přátele. Umí taktizovat, některým se zdá poněkud nevypočitatelná.

 

Blagden

Blagden, syn Indil je jedním z nejstarších elfů v celém Du Weldenvarden, tak starý, že si pamatuje ještě strom Menoa jako elfku. Ze žalu však mnoho let strávil v havraní podobě. Za kandidáta byl zvolen především proto, že byl dlouholetým přítelem a rádcem už zemřelé královny Islanzadí. Má podporu především těch elfů, kteří se znali s Islanzadí a doufají, že bude Blagdenova vláda podobná té její.

Jeho výhodou je spojení s Islanzadí, zkušenosti s vládou a mnoho zkušeností.

Nevýhodou však zůstává vysoký věk, a to, že by zřejmě do elfského království nepřinesl nic nového, těžil by jen a pouze z politiky Islanzadí, která však, jak víme, Galbatorixe neporazila. Sám Blagden o trůn příliš nestojí, kandidaturu přijal jaksi ze slušnosti.

Blagden je přemýšlivý, milý elf. Rád ostatní poučuje, což nemusí být příjemné.

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše