TOPlist

Napsal: Aireen | Kategorie: Soutěže
Dne: 30.12.2017 23:56:22 FB



RPG výhody za Body

 

Pokud jsi nasbíral během svého života na Alagaesii nějaké body třeba za soutěže, questy či další aktivity, jistě tě zajímá, co s nimi můžeš všechno udělat. Pokud tě výhody nezaujaly, je dobré si body sbírat a nechávat do budoucna, protože jednou za čas se tento seznam rozšíří o další položky. V současné době jsou k dispozici výhody níže napsané. Pokud bys nerozuměl tomu, co výhoda znamená, nebo by sis naopak nějakou výhodu chtěl zakoupit, piš do holubí pošty Islanzadí de Eamë.

 

 

Věci za které si můžete proměnit své body:

 

1.  Elixír mládí  300 bodů
2.  Koupě soukromého NPC  500 bodů
3.  Obživení postavy (z Archivu)  1000 bodů 
4.  Jedna postava navíc    3000 bodů
5.  Jedno místo na postavu navíc (+ postava)  5000 bodů

 

Poznámky:

 

Elixír mládí: při používání času... pokud vám postava příliš věkově pokročila, můžete si ji vrátit.

 

Soukromé NPC: je to blízká osoba nějaké vaší postavy. Ku příkladu člen rodiny, kamarád... Funkuje to de facto podobně jako mazlíček, NPC je nutně spjatý s některou postavou a bude mít taktéž krátký životopis (kategorie NPC). Na rozdíl od mazlíčka je NPC případně schopné hrát samostatně. Nevztahují se na ně žádná ekonomická pravidla, jejich existence závisí na postavě (pokud postava umře, NPC jde s ní)

Ti kteří už teď hrají s nějakým takovým NPC, může to tak zůstat, ale žádný další případ nebude povolen bez koupě této výhody.

 

Postavy navíc: Každý hráč má v základu trvalé právo mít 3 postavy. Výhoda 5 přidává další 'trvalé právo' k základním třem. Výhoda 4 potom znamená možnost si vytvoři další postavu, ale pokud ji necháte umřít, nemůžete si místo ní vytvořit jinou. Není stanoveno maximum pro počet postav.

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše