TOPlist

Auro Aiedail

Začátečník 835 Mistr

Napsal: Arya Ildrid | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 11.05.2012 20:32:37 FB



Auro Aiedail

 

Před proměnou: 

 

Po proměně:

 

 

Jméno: Auro Aiedail

Druh: Člověk

Datum narození:  3605

Věk: 21 let

 

Podoba Před proměnou Jeho vlasy jsou dlouhé a tmavě hnědé, sahají mu až na ramena. Oči jsou pronikavě hnědé a naplněny vzpomínkami. Je vysoký a štíhlý, jeho pleť je světlá. Rád nosí zelené oblečení, protože si ho ve tmě nikdo nevšimne a to je pro něj výhodou. Je milý, přátelský, ostražitý a silný. Moc rád se prochází ve měsíčním svitu. Po pár letech mu zesvětlaly vlasy. Začaly mu růst vousy a také trochu zestárnul. Také vypadá dost nebezpečně, ale vzhled klame, není vůbec nebezpečný.

Podoba po proměně: Po proměně si ostříhal vlasy, které mu proměnou zčernali. Oči mu zšedly a vytratily se z nich všechny vzpomínky. Je vysoký a štíhly, jeho pleť je světlá. Rád nosí černé oblečení, protože po proměně měl sklony k černé. Je nepřátelský a nemá rád lidi a jiné tvory. Moc rád se prochází v noci, protože miluje temnotu, kterou mu noc naskytuje. 


 

Historie: Auro se narodil v Dračích horách přibližně u Carvahallu, tam však nevyrostl vyrostl někde u Dras Leony. Rodiče byli pronásledováni Urgaly, proto nechali Aura v Dras Leoně, kde se o něj starali dva staří lidé. Když mu bylo patnáct let tak odjel do Beorských hor tam ho však zajali Urgalové a ti mu vpálili znak na levé prso. Po tom co mu udělali se pokusil utéct a také se mu to povedlo. Při útěku potkal starého známého, kterého prokleli ve vlka a od té doby s ním cestuje. Po útěku se vydal do Carvahallu. V Carvahallu zůstal a tam si taky postavil malý domek, který stál na konci vesnice, domek mu ale zničili ve válce, ale on v něm nebyl byl na lovu to mu právě zachránilo život. Když zjistil že mu dům zničili tak šel do lesa a tam taky zůstal. V devatenácti letech se rozhodl procestovat celou Alagaesii a to také udělal, ale do Beorských hor se docela bojí, aby ho nezajali Urgalové znovu. Později se setkal s mnoha lidmi a efly, setkal se s Arwinou, Katrine, Artanis a Dracusem. To jsou všichni se kterými se zatím seznámil. Několikrát se vrátil do Dračích hor. Teď jezdí po celé Alagaësii a poznává nové lidi. Jeho poklidný život náhle narušila dívka, která na Aura poslala prokletí a z Aura se stal úplný opak toho co byl předtím.

 

Kontakt: Ilian, Leo Hälfte

Rodina: Nikdo

Majetek: Meč,Dýka , Kůň Amadeus, Plášť, Sedlo , kouzelná hůl, vlčice Lorrelai, kouzelný kámen od Dracuse

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše