TOPlist

Mayk Malaysees

Začátečník 0 Mistr

Napsal: Arya Ildrid | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 27.01.2013 17:49:47 FB



 

Mayk Malaysees

 

 

Jméno: Mayk Malaysees

Datum narození: Narodil se roku 3500, v den, kdy mu zabili rodiče.

Druh: Oba rodiče jsou lidské rasy, proto Mayk nemůže být nic jiného než člověk.

Věk: Maykovi je 23 let.

 

Podoba: Mayk má vysokou postavu, po svém otci, který byl velice váženým rytířem po celé Alagessii. Svůj neustále vážný a zachmuřený výraz též zdědil po svém drsném, ale ne zlém otci. Modré oči, které jsou na Maykovi jediným světlým bodem, má po své matce, jménem Ryghtyna. Kaštanově hnědé vlasy, které zdědil po své krásné matce, se mu vlní a kdyby byly bílé, vypadaly by jako ovčí.

Mayk nosí bílou košili, která mu věnovala babička, těsně předtím, než také umřela. Obyčejné hnědé kalhoty, kožené boty a v ruce vždy nosí sáček, plný peněz.

Neustále se dostává do problémů, které vždy obnášejí finance...

 

Historie: Mayk se narodil v Carvahallu, ale těsně po jeho narození, je navštívili razakové. Nelítostně zavraždili celou jeho rodinu, včetně jeho milé babičky. Prvního zabili otce, protože už pár razaků skolil a oni ho měli na "seznamu".

Otec se bránil, ale bylo jich příliš mnoho. Nakonec ho porazili a usekli mu hlavu. Matka ječela, to však upoutalo pozornost razaků, kteří si mezitím, pochutnávali na dobrém otcově masu. K matce přiběhli v mžiku a probodali ji. Babička vylezla z domku, aby zjistila co se to vlastně venku děje, ale sotva vystrčila hlavu, měla po ní. Moc dlouho se tam razakové nezdržovali, za chvilku oddusali zpět, odkud přišli. Mezitím tam Mayk ležel zabalený v dece, brečel a křičel. Naštěstí šel kolem jeden muž, který si bezmocného dítěte všiml a ihned si ho vzal na starost. Vychovával ho s radostí a laskou k němu. Když Maykovi bylo 10 let, začal trénovat, aby až si pro něj přijdou Galbatorixovi stoupenci, byl na ně připraven, mohl utéct a tam přežívat. V 18-ti letech, odešel od svého otčíma a namířil si to do Beorských hor, do Dalgonu. Teď je mu 23 a putuje po Alagaësii.

 

Kontakt: romanek.kamionak@seznam.cz

Rodina: Rodinu nemá, jen toho laskáveho mže, který se ho ujal, když byl ještě nemluvně.

Majetek: Rytířský měč po svém otci, kazajku, zdobenou pochvu na měč, měšec s pěnězi...


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše