TOPlist

Aurewen Damol

Napsal: Arya Ildrid | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 21.12.2011 13:58:13 FB



Aurewen Damol 

 

obrázek postavy

 

Jméno: Aurewen "Aure, Aur" Damol
Výslovnost jména: Auríven
Druh: Čistokrevná elfka
Věk: Její něco o kolo 25
Datum narození: Ona neví kdy se narodila, ale její nepraví rodiče říkají že na konci léta.

 

Popis: Není ani vysoká a ani malá. Měří něco o kolo 165cm. Pleť má docela bledou, ale když je na slunci opálí se a nikdy se nespálí. Bledému obličeji dominují mechově zelené oči, menší nosík a rty rudě červené, které na bledém obličeji jako by svítí. Dlouhé blonďaté vlasy nosí většinou volně rozpuštěné. Uši jsou špičaté jako u každého elfa. Ty, ale skrývá vlasama, nebo prostě kapucí od pláště.
Jako své oblečení volí různě barevné šaty a plášť. Nepohrdne ani kalhotama a tunikou.
 

Historie: Nikdo neví kdy, kde a v kolik se Aur narodila. Tedy jen její praví rodiče, kteří zemřeliKdyž se Aurewen narodila její rodiče jí zabalili do kusu nějakého plátna a s jakým si řetízkem jí předali dvou lidských manželů, kteří se jí ujali.
Tak tedy vyrůstala na farmě jako normální lidská dívka. Už od mala se učila jezdit na koni a od otce střílet z luku, protože v zimě neměli dostatek jídla ta lovili v nedalekém lesíku jídlo. Později což už byl její otec starší začala do lesa jezdit sama a lovila i sama zvířata na maso. Od matky se poté naučila šít, vyšívat, vařit a prostě všechny takovéto práce.
Její otec jí naučil jak se správně jezdí na koni, dále střílet z luku, lovit zvěř a obdělávat pole.
Dříve by každému, který by se zmínil o magii nebo elfech vysmála do obličeje, ale poté co poznala Erica, které pronesl ve starověkém jazyce kouzlo na to, aby jí změnil to poznala. Sama teď ví že je elf a začala všechny elfy i Erica respektovat.

 

Kontakt: Nezobrazen
Rodina: Její nevlastní matka a otec, její praví rodiče už bohužel nežijí. Zemřeli chvíli poté co předali svou dceru lidem.
Majetek: Luk, který dostala od svého otce k narozeninám. Sám jí ho vyřezal. Řetízek od svích pravích rodičů se kterýma se nikdy nesetkala a už nikdy nesetká. Kůň Manlis, kterého ještě oficiálně nedostala, ale i tak tvrdí že je její.

 

Důvod ukončení hry: Časové vytížení


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše