TOPlist

Jöachim Dëgro

Napsal: Arya Ildrid | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 23.02.2012 18:43:12 FB



Jöachim Dëgro

 

Jméno: Jöachim Dëgro

Rasa: Člověk, černokněžník

Věk: Do svých 25 let to počítal, ale dále už se tím nezatěžuje.

 

Podoba-Povaha:

Jöachim je vysoký a hubený člověk, moc velké svaly nemá, ale v boji je poměrně silný. První věc, terou si na něm zřejmě všimnete, je plešatá lesklá hlava. Nemá na ní ani náznaky nějakých chlupů či vlasů. Téměř po celém obličeji má vrásky, které mu přidávají starého vzhledu, i když moc starý není. V jeho obličeji také dominuje velký nos a huňaté obočí pod kterým jsou oči černé barvy, které jsou už od prvního pohledu prohnilé černou magií. Pusa je tenká skoro bezvýrazná v tomto obličeji. Krk má dlouhý a díky tomu vyčnívá z davu, ale to i kvůli té výšce. Svalstvo moc rozvinuté nemá, a proto když dojde k boji se sečnou zbraní tak meč do ruky vezme maximálně tak jednoruční. Nejraději ze sečných zbraní má dýku, protože se dá schovat všude do jeho roucha. Po těle má pověšené různé cetky s drahokami, pravými i nepravými. Ruce má poseté různými prsteny s hojnými zásobami energie a obléká se pouze do svého roucha. Když dojde na bitvu tak si na sebe vezme pod roucho jen pár kožených věcí, ale brnění zásadně nenosí.

Jöachim je ten moudřejší z Dvojčat. Není tak hysterický jako jeho bratr, ale přesto hysterický je, ale ne už tolik. To on se narodil dřív a také se to projevilo na jeho inteligenci. Vždycky, když může tak svého bratra nějak využije nebo shodí. Nemá ho moc v lásce. Jöachim využívá káždého koho jen jde využít a nikdy není pozadu. Je prostě prohnilý černou magií. Ale i on dokáže ovládat všechny druhy magie, jen ne už tak zdatně jako tu černou.

 

Historie:

Ani jeden z Dvojčat nikdy nebyl zvyklý na nějaký komfort či luxus. Narodili se v poměrně chudé rodiněva byli neplánovaní. Rodiče je nechtěli a tak je v šesti letech sprostě vyhodili na ulici. Museli žebrat a krást všechno jídlo co se dalo, ale i přesto byli na kost vyhublí. Takhle žebrali do 15 let, potom si našli práci u nějakého kováře a vydělali si peníze. Koupili nové oblečení a koně. Lákalo je však cestování a tak nasedli k obchodníkům do vozu za podmínky, že jim budou schánět potravu a kožešiny. Přijali to a tak odcestovali z jejich rodného Ceunonu do Belatony. Od obchodníků dostali nějaké peníze za pomoc a rozhodli se poznat nějaká nová místa a tak odcestovali do Aberonu. V Aberonu podstoupili dlouhá učení od zdatných mistrů v magii a později se z nich stali černokněžníci. V hlavním městě Surdy si žili poklidně a spokojeně. Jöachim si tam dokonce našel dívku, se kterou měl později i dceru. Když jí byl jeden rok, tak se dvojčata zaslechla o Vardenech a chtěla se jim vydat na pomoc. Zabalili si saky paky a odjeli k Vardenům do Beorských hor. Ti  je přivítali s otevřenou náručí, zkušené černokněžníky potřebovali jako sůl. Dlouhou dobu ztrávili u Vardenů a kontrolovali mysli všech příchozích, ale když se obejvili Eragon s Murtaghem tak věděli, že nastala jejich příležitost. Dlouhou dobu v sobě dusili chtíč přidat se na královu stranu a teď nastala jejich příležitost, protože veškerá pozornost Vardenů se přemístila z nich na Murtagha. Předstírali, že jsou pořád na jejich straně, dokonce i bojovali o Farthen Dur, ale potom, když to vypadalo, že už je konec tak unesli Murtagha pryč. Nechali všechny v domnění, že v bitvě zemřeli a bezvládného Murtagha odvlekli urgalové. Král byl nadšen z Murtagha - syna Morzanova. I když Dvojčata téměř neznal, tak k  nim rychle získal důvěru. Dvojčata sledovali mučení Murtagha a byli i u toho, jak se násilně vylíhl Trn. Za dovolení krále Murtagha cvičili aby se připravil se utkat s Eragonem na Hořících pláních. Tam Vardenové zjistili všechnu pravdu o Dvojčatech a nemohli tomu uvěřit. Nyní Dvojčata slouží králi.

 

Rodina: Svoje dvojče, dcera o které nemá žádné informace a ani se o ní moc nezajímá.

Majetek: Roucho (viz. obrázek), Dýka, Jednoruční meč, Prsten

Kontakt: viz. Oromis Wroender


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše