TOPlist

Caira

Začátečník 1922 Mistr

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 22.04.2013 13:24:59 FB



Caira

 

Wallpaper Elf wallpaper, 1249x999

 

Jméno: Caira Lunaria

Druh: Elf
Rok narození: Jarní noc kdy úplněk zářil nejjasněji
Věk: 32 let
 
Vzhled: Má světle hnědé oči a taktéž i vlasy. O své vlasy se ráda stará takže ji většinou zahlédnete s upraveným a dalo by se říci vznešeným účesem. Ve vlasech nosí zlatou ozdobu ve tvaru listu od matky. Za krkem jí někdy sedí nějaké to malé lesní zvířátko, nejradši tam bývají veverky s dlouhým chundelatým ocáskem. Nikdy ji nezahlédnete neučesanou, protože o sebe velmi dbá. Nosí světle zelené šaty zdobené ornamenty ve tvaru listů a stromů. Ale o své oblečení tolik nestará.
 
Povaha: Nesebevědomá, vychovaná, skromná, samotářská a tvrdohlavá elfka. Nestrpí cizí společnost. Má ráda ticho, mluví spíše šeptem a uctívá starší, zkušenější elfy. Nemá problémy a elfové ji i proto mají rádi. Chová se slušně a snaží si nenadělat potíže. Když ji ale někdo nazlobí v té rozzuřenosti může být pěkně nepříjemná, takovéto situace jí elfové odpouštějí protože jinak se chová úhledně a vzorně. Nemá moc přátel, protože si jí většinou nikdo nevšímá díky její tichosti. Bojí se tmy a s cizímy elfy nemluví. Spíše se jim vyhýbá.  Umí celkem dobře kouzlit a o lidech si myslí že jsou hlupáci. Na svůj věk je dost chytrá a mazaná. Pamatuje si spoustu kouzel ale nerada je používá - bojí se aby její kouzlo nic nepoškodilo i když moc dobře ví že je její kouzlo neškodné. Učí se jako každý normální elf. Celý svůj krátký život touží po tom aby z ní byl Dračí jezdec. Ráda se směje, zpívá a prochází se přitom po lese.
 
Historie: Narodila se elfce Dëfaunn a elfovi Gärween Lunaria. Tito elfové se nesmírně milovali a nikdy by jeden druhého neopustil, Gärween by raději zemřel jen aby Dëfaunn žila a naopak. Děťátko si přáli už velmi dlouhou dobu. Asi po 120 letech konečně Dëfaunn otěhotněla. Dëfaunn porodila krásnou zdravou elfku a pojmeovala ji Caira. Byli svou dcerou velice nadšení a vychovávali ji s láskou, péči, ale i s přísností. Pro Cairu by udělali cokoliv, Caiře to dělá radost, ale její skromnost jí nedovolí nic od rodičů žádat. Pro dobro svého dítěte se přestěhovali do hlavního města Ellesméry. Pro Cairu bylo těžké změnit domov ale rodiče ji ujistili že se jí v Ellesméře bude líbit. Její rodiče si dávali pozor aby z ní nevyrostla zlá a škodolibá neposlušná elfka a proto ji odmalička učili dobrým způsobům a tomu že starší se vždy poslouchají. Vybudovali si pevnou autoritu a jejich dítko se díky této výchově stalo milým, hodným, poslušným a bezproblémovým elfem. Vyučována byla jako každé elfské dítě. Učitele poslouchala a byla vzorná žačka. Někdy provedla nějakou tu hloupost, ale tu jí ostatní elfové odpustili díky jejím milým způsobům.
 
Kontakt: veronikabratz@seznam.cz
 
Rodina:
Matka Dëfaunn - dočasně žije v Ellesméře, působí zde jako dalo by se říci švadlena, šije obleky a šaty pro elfy. Je zručná a má výbornou praxi, ráda používá humor a často se u své práce směje a zpívá. Vyrábí kouzelně krásné šaty - jak tvrdí Caira. Velice miluje svou dceru a je ochotna podstoupit cokoli pro její dobro. Miluje Gärweena a je jí kolem 500 let. Nosí tmavé hnědé rozpuštěné vlasy.
Otec Gärween - dočasně žije v Ellesméře, působí zde jako kovář, ková lehké, krásné meče. Vyrábí luky pro svou dceru Cairu. Je velmi zručný, má dobrou praxi a ková meče dle přání elfů. Velice miluje svou dceru a snaží se na ní být přísný a milý. Je téže zdatný bojovník s mečem a učí Cairu - když sama chce - střílet z luku i s pomocí kouzel. Miluje Dëfaunn a je mu kolem 550 let
 
Majetek: osobní potřeby  jako šaty, parfém, potřeby na vlasy,...
Dřevěný luk a šípy od otce, zlatá ozdoba ve tvaru listu od matky, stříbrný náramek od rodičů, spony do vlasů od rodičů, modrá váza na květiny a čelenka do vlasů od matky.

- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše