TOPlist

Cassie

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 30.05.2011 17:35:47 FB



Cassie

 

 

Jméno: Cassie nebo taky Cass

Druh: elf

Datum narození: 21.3.

Věk: 102

 

Podoba: Cassie je nádherná elfka.Jako každý elf je i Cass vyšší než normální lidé. Obličej je kulatý. Oči temně modré. Ústa jsou plná. Nos je malý. Její pleť je jemně opálená. Ruce i nohy jsou samý sval. Vlasy jí spadají až po pas. Jejich barva je nazlátlá.Nechává je volně rozpuštěné  a jen někdy je váže do culíku,copu nebo drdolu.Nejraději chodí oblečená v zelených šatech, které já sahají asi pod kolena a jsou yvrobené z lámarae, takže se v nich může volně pohybovat po lesích. Ve vlasech mívá většinou zastrčenou květinu která mívá žloutou barvu,ale pokaždé tam má jiný druh květiny. Její oblečení a květiny které nosí také dost často záleží na její náladě a proto třeba když je smutná tak má na sobě nosí šaty které mají tmavou barvu a ve vlasem mívá rudou růži.

 

I když by elfové měli být milí a hodní tak ona někdy není.Docela často mívá výkyvy nálad a proto třeba jednu chvilku tancuje a druhou brečí, ale není to jen toto. Někdy se jí stává že se začne chovat bláznivě a místo aby byla hodná tak jí postihne jakýsi záchvat vzteku kde všechno vypustí a třeba bez důvodu na někoho zaútočí a nebo začne být velmi nepříjemná, a někdy se jí i stane že v tom záchvatu zapálí nějakou květinu čehož pak vždy velmi lituje.

 

Historie: Cass se narodila před 102 lety v Ellesméře.Matku nepoznala, protože zemřela hned jak se Cass narodila. S otcem byla jen několik let, protože musel odejít do války. Než odešel, naučil Cass bojovat s mečem, dýkou a střílet z luku. Když odešel a z války se nevrátil Cass to hodně vzalo a uzavřela se do sebe. Za pár let se z toho vzpamatovala a pochopila, že se jí otec nevrátí. Začala se učit kouzlit v čem jí také pomáhala elfka jménem Ylia , se kterou se spřátelila ale netrvalo to dlouho protože Ylia pak zmizela a ona už jí nespatřila. Jednou ještě před tím než Ylia zmizela, navštívila Ellesméru kde se setkala s jezdcem Eragonem, který jí ošklivě urazil a ona se proto trápila ale když potkala dalšího jezdce jménem Larn tak se trápit přestala a dokonce se s ním i spřátelila. Když už to byla dlouhá doba a smutek od toho, jak se k ní Eragon ošklivě zachoval, tak potkala mladého kočkodlaka Erwina se kterým to byla láska na první pohled. Cass se do něj velmi zamilovala a proto s ním také trávila čas u Sílthrímského vodopádu a za nedávno bylo na cestě i děťátko. Z děťátka Cass společně s Erwinem vychovala nádhernou holčičku jménem Ellizabeth ale ta se po čase stala až moc dospělou a proto utekla pryč od Cass a Erwina a bloudila lesy. Není tomu dávno ale co se Cass o své dceři nic nedozvěděla a proto jí začala po lesích hledat ale když jí nemohla najít tak se u ní začaly projevovat jisté záchvaty,které jsou způsobeny tím že její dcera zmizela. Dlouhou dobu proto trávila v Kirtanu kde brečela a smutnila pro svou dceru ale pokaždé když si vzpomněla na to jaké by to pro ní bylo být dračím jezdcem a proto také začala doufat že by se jím mohla stát, aby tak měl kdo utěšit její smutek ze ztráty a ona alespoň někoho měla.

 

Rodina: Nikdo

Kontakt: nezobrazen

Majetek:
dům v Ellesméře
krátké šaty
 tunika a kalhoty
 vysoké boty
 Zbraně - luk a šípy, meč jako jediná památka na otce
klisna Selena
 Sedelní vybavení - sedlo uzda, vak na sedlo
měšec s penězi
šaty od Eruwen
 medailonek a snubní prstýnek od Erwina
šupinka od Jeoda, kterou má zavěšenou na šňůrce a skoro nikdy jí nesundavá

Larnův prsten,který má jako památku a stejně tak i dvě Ghaelovy šupinky,aby ani na ně nezapomněla

 

Poznámka: Z důvodu porušení pravidel a lhaní Admin teamu byla postava potrestána.

 

Důvod ukončení hry: Vydala se na cestu do Surdy, ale tam už nedorazila.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše