TOPlist

Eragon Gwenday II.

Napsal: Arya Ildrid | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 01.06.2011 18:25:54 FB



Eragon Gwenday



Jméno: Eragon Gwenday
Rasa: Člověk
Datum narození: neznámé
Věk: 17
Titul: Dračí Jezdec

Podoba: Eragon je vysoké štíhlé postavy. Díky neustálé práci na farmě má ruce i nohy samí sval. Vlasy má krátké a jsou blonďaté barvy. Šikmé oči modré barvy, které připomínají denní oblohu. Obličej je kulatý. Na něj jsou k romě očí ústa a nos. Eragonova světlá kůže jako by probleskovala nabitou energií, které má více než dost, přestože v poslední době netrénuje ani zdaleka tak intenzivně jako kdysi. Ramena má široká a ruce celkem vypracované a dlouhé.
Nejraději nosí kalhoty jakékoliv barvy. Bílou tuniku a vysoké boty. Jako Dračí Jezdec má i on značku Gedwëy ignasia.

Historie: Eragona vychovával jeho strýc s tetou a jeho bratranec Roran ve vesnici Carvahall. Jeho strýc byl farmář avšak docela dost chudý. Eragon často chodil do lesů střílet zveř a poté ji přinášel své rodině. Díky tomu se naučil střílet z luku. Když byl jednou na lovu našel v Dračích horách tmavě modrá kámen. Tedy Eragon si myslel že je to kámen do té doby než se mu vylíhla dračice. Tu pojmenoval Safira. Díky tomu se seznámil s Bromem který s ním odjel z Carvahallu poté co Galbatorix nechal zabít Eragonova strýce a tetu. Brom pomáhal Eragonovi učit se v boji s mečem a kouzlit. Také ho učil jak správně létat na drakovi. Jenže vše netrvalo dlouho. Brom zemřel a Eragon se přidal k Vardenům. Z dokonalil se v kouzlení a v boji s mečem. Teď cestu je po Alagaesii.

Rodina: Matky, otec, tety i strýc jsou mrtví za svou rodinu považuje Safiru
Kontakt: viz. Atyr
Majetek: meč Zar´roc, luk a toulec s šípy, Safiřino brnění, které dostal od Vardenů, kalhoty, tunika, opasek, měšec s penězi, sedlo, brašny na cestování

 

Důvod ukončení hry: Časové vytížení


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše