TOPlist

Alea

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 05.06.2011 12:57:45 FB



Alea

 


Jméno: Alea

Druh: stín

Pohlaví: žena

Datum narození: neznámé

Věk: asi 600 let

 

Podoba: Je to vysoká a štíhlá dívka která má zrzavé až červené vlasy. Barva jejích očí je každou chvilku jiná protože Alea má zvláštní schopnost že se jí podle emocí mění barva očí. Zelená barva je barva neutální, krvavě červená když chce někomu ublížit, nachová když k někomu cítí nenávist a černá když chce někoho zabít. Její obličej má ostré rysy a je nepřirozeně krásná. Její ruce jsou jemné ale silné, místo nehtů má drápy a když se někoho dotkne na hrudníku tak do něj vpustí jed a potom stím člověkem může manipulovat jak chce. Pře nedávne se rozhodla že trochu pozmění svojí podobu. Po tajemném rituálu který provedla s pomocí svojí vlastní krve se změnila prakticky celá, jen nějaké ty původní rysy jí zůstaly. Teď je až nápadně podobná Durzovi což se jí velice líbí protože když jí někdo vidí tak jí okamžitě začne spojovat s jeho krutostí a mocí. Kůži má teď prosvítající, vlasy má temně rudé, na obličeji se jí udělali tmavé pigmenty. Když chce být tajemná tak svou podobu změní. V této podobě se vyskytuje jen velmi málo protože jí užívá jen když se před někým skrývá nebo aby někoho zastrašila. Velmi ráda na sobě nosí šaty přes které má většinou kápi. Na jejím krku většně visí náhrdelík ze stříbra, na prstech má prsteny a na zápěstí náramek. U pasu má někdy připnutý meč ale vždy má v záhybech šutů nebo za podvazkem dýku. Když jde do bitvy tak na sobě má brnění z kůže nebo obyčejné kalhoty a tuniku, po jejím boku kráčí jaguár Diablo a lethrblaka Theseus.

 

Historie: Alea o svém dětství nic neví.Matně si pamatuje to že utekla od rodiny a začala provozovat černou magii. Magii ovládala tak dobře že se zní potom stal stín.Rozhodla se že nebude sloužit nikomu jen sama sobě.Když potom odešla od svého učitele tak si koupila koně aby nebyla tak osamnělá.Na jednom a tom samém místě už jí to nebavilo a tak se rozhodla cestovat po celé Alagaesii. Nedávno se zase setkala se svým bratrem Dieakem. Po velké hádce s Eragonem kvůli respektu jejího vojska u Vardenů se rozhodla přejít na druhou stranu- tudíž ke Galbatorixovi. Meč který dostala od Eragona si však nechala protože by se jí mohl hodit do boje a Alea ho zpevnila a zostřila ještě několika kouzly. Smrt jejího přítele Sarona jí však zasáhla natolik že několik týdnů nebyla schopna vůbec promluvit ale potom se vzchopila. Nyní už však je zase při sobě a v boji má ještě větší chtíč bojovat za svého přítele než předtím. Nedávno však potkala Ravena do kterého se tak trochu zamilovala ale potom na něj už jen zapoměla a teď hledá někoho kdo by jí měl alespoň trochu rád. Kvůli tomu že se jí ani sám král neopovážil odpovědět a celé království se jí zhnusilo protože by u nich jen dřela, sice by vykonávala to co jí baví ale za nic. Když bude na straně elfů tak ty na ní budou sice koukat s opovržením ale nebudou jí jen zneužívat jako vraždící stroj. Proto se Alea znovu rozhodla přejít na stranu Vardenů a Elfů.

 Kontakt: viz. Ylia Seenih

Rodina: Mladší bratr Dieak

Majetek: plášť,krátké šaty, kůň, meč od Eragona, jaguár Diablo, lethblaka Theseus a tenká dýka která proklouzne i mezi žebry- našla jí zabodnutou v Theovi, rozepínací krátké šaty, krátké modré šaty, bílé šaty, plesové šaty, kožené brnění, vysoké jezdecké boty, vysoké boty, prsten a Ametystem pro ukládání energie, prsten s rubínem pro ukládání energie, náušnice, hadí náramek, fairth jejího mrtvého přítele Sarona

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Důvod ukončení hry: Odešla do okolních lesů a už se nevrátila.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše