TOPlist

Zoe Blake

Začátečník 3171 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 16.08.2011 21:16:42 FB



Zoe Blake

 

 

Jméno: Zoe Blake
Datum narození: narodila se v noci mezi 31. říjnem a 1. listopadem
Věk: 25 let
Rasa: člověk, čarodějnice,černokněžka
Pohlaví: žena

 

Podoba: Zoe je průměrná dívka která má dobře tvarovanou postavu. Její vlasy jsou poměrně dlouhé a trochu vlnité, spadají jí až pod lopatky a mají černou barvu ale občas se tam objeví nějaký hnědý nebo dokonce šedivý pramínek. Oči jsou modré ale když začne kouzlit tak se její zorničky natolik zvětší že její oči nejsou už modré ale jen černé ale malí světle modrý proužek je vidět. Pleť má poměrně bledou a často se stává že je na dotyk velmi chladná jako často bývá i její srdce nebo i ona sama. Na sobě nosí kratší černé šaty ve kterých jí to poměrně sluší a k tomu nosí boty z tmavé kůže. Na krku jí visí náhrdelník s poměrně velkým křišťálem do kterého si ukládá energii. U opasku také nosí meč a několik dýk společně s dalšími věcmi. Zoe se ze začátku může trochu jevit jako zlej a nevychovanej spratek ale to je jen zdání protože když jí někdo lépe pozná tak zjistí že je milá ale skoro pokaždé ví jak se má ke komu chovat pokud ho dobře pozná. Od posledně má na spodních stranách obou zápěstí dvě jizvy,které nejsou moc zřetelné když se díváte z dálky,ale když si sáhnete a nebo se pořádně zblízka podíváte tak si jich zaručeně nejde nevšimnout. Poslední dobou bývá dost náladová, a proto není radno jí naštvat.

 

Historie: Zoe se narodila v bohaté rodině. Její matka byla obchodnice a otce nikdy nepoznala,jen jejího nevlastního otce kterého nade vše nenáviděla. Když se její matka vzala s jejím nevlastím otcem tak začala proklínat tento den ale rozhodla se že toho využije protože muž byl bohaý. Začala se přetvařovat jak je šťastná a jak má otce ráda což jí také zajistilo pořádné vzdělání a také se začala učit boji. Jak si tak žili, tak se její matce narodila holčička,která je jen o dva roky mladší,ale stejně jí nikdy mco v lásce neměla.V jejích 14 letech se rozhodla že odejde do světa proto jednou brzo ráno se rozloučila z matkou a na hřbeté svého koně odjela avšak nevěděla že jí matka do sedla schovala knihu která patřila jejímu skutečnému otci. Delší dobu sama cestovala a bloudila dračíma hodrama až se konečně odvážila že se podívá i na jiná místa která jí tak lákala. Nakonec se jí přeci jen povedlo dostat se i jinam na místo které nikdy neviděla,do Beorských hor kde se jí zalíbylo avšak stále jí to nestačilo a chtěla cestovat dál. Chvíli tam ale pobyla takže se stihla zorientovat ale stejně i když to tam bylo hezké tak tam moc dlouho nezůstala protože jí to tam trochu nahánělo hrůzu. Když už myslela že se konečně dostala z hor na nějaké bezpečnější místo tak dorazila do pouště z čehož zrovna radost neměla a dlouhé dny tam bloudila ale nakonec se přeci jen dostala k lesům ale to už byla na pokraji sil a když dorazila tak měla na mále aby přežila ale ujal se jí jeden starý elf který jí vyléčil rány ale protože on sám žádnou rodinu neměl jelikož mu syn kterého měl zemřel a stejně tak žena která byla jen obyčejný člověk.dívku oblíbil a i Zoe si oblíbila jeho proto jí přijal jako svou rodinu a několik let s ní žil a choval se k ní jako vlastní dceři ale nebylo to daleko od pravdy protože to byl její dědeček i když ona o tom nevěděla a on také ne. Několik let u něj žila a učila se jeho zvykům a Starověkému jazyku avšak v den kdy měla slavit své dvacáté narozeniny elf zemřel na stáří proto ač velmi smutná opustila Sílthrim ve kterém s ním žila a rozhodla se že prozkoumá i další města zde.

 

Po té co Zoe žila moc dlouho v lesích které byly dlouhou dobou jejím domovem se rozhodla že se vydá tam kam jí to nejvíce táhne. Má k tomu jeden velký důvod a to že v ní začali hlodat výčitky svědomí za její špatné chování k ostatním a především k elfům se kterými je spjata už od narození protože její dědeček byl půlelf a proto je s elfy spojena i když to nechce sama sobě přiznat. Rozhodla se proto vydat do hlubin svého nitra tak kde všechno to špatné začalo. Do vesnice ve které se narodila. Do Teitmu který sice nenávidí ale stále jí tam táhnou šťastné vzpomínky z jejího dětství kterým nedokáže odolat.A navíc jí neuškodil výlet proto také podniká výlet do Dračích hor. 

Zrovna  když se z Dračích hor vracela tak narazila na pevnosti, které byly obestaveny kolem lesů. Nejprve jí to zaujmulo ale pak jí vlastně došlo že zuří válka, a proto se rozhodla přidat na stranu krále a vydala se do jedné z pevností kd eho i našla.Když ho našla tak mu oznámila velmi šokující zprávu kterou se elfové snažili ututlat.Pověděla mu, že je Oromis stále naživu ale když jí král poslal pryč tak se znovu vydala do lesů,protože nikdo nevěděl že to králi řekla. V lesích narazila na svého starého známého Erika,který si byl blízký s Oromisem. I když její tvář byla ledové a srdce možná také tak se jí ho zželo a proto ho očarovala pomocí lektvaru, který jí dovolil na nějakou dobu mu ovládnout mysl. Pokusila se ho odvédst lesů aby se tak vyhli válce ale když byli v Kirtanu tka narazili na tajemného a trochu otravného druida který se jmenoval Edward. Uzavřela s ním jistý druh dohody který měl jí i Erikovi a druidovi dát větší moc a proto zvolili jako vhodné místo Surdu, kde provedli rituál,při kterém mezi sebou vytvořili krevní pouto které je mezi sebou spojovalo na velmi silné úrovni. Na důkaz toho že to spojení vytvořili mají také na dolní straně zápěstí stejné jizvy, Avšak Zoe má jizvy dvě jelikož jedna jizva znamení jednoho muže a proto také jedna jizva jí spojuje s Erikem a druhá s Charlesem, takže dohromady tvoří jakýsi triumvát, ve kterém Zoe je prostředníkem.

 

Když se ocitla sama,bez svých dvou společníků,tak začala trochu slábnout a byla velmi nesvá.Více nesvá však byla kvůli svému otci,kterého se zřekla a on se zřekl jí. Právě důvodem jejího opětovného odchodu z Lesů a Dračích hor,bylo toto odcizení. Její nohy tentokrát však zamířili na neznámá místa a dovedly jí až k jederu Tüdosten. Tam také našla svého otce,který se s ní smířil. SPolečně tam tedy strávili další čtyři roky,ve kterých se Zoe stala černokněžkou a naučila se tak vše,co uměl její otec. Jediné co však nedokázala,bylo ovládnout tolik duchů najednou jako on.Ve svých 25 letech,se stala černokněžkou a jelikož byl její otec povolán zpět ke králi,tak se s ním rozloučila a byla si jistá tím, že ho vidí naposledy.Ještě však než se rozloučili, tak s ní její otec provedl kouzlo zvětšení,které salo jejímu milovanému krkavci velikost koně,ale ne natrvalo.Když už bylo vykonáno, tak se Zoe vydala do Beorských hor. 

 

Kontakt: viz. Cassie
Rodina: Mladší sestra , otec, dědeček - půlelf
Majetek:
 meč
černá kápě
náhrdelník s energií
několikatery šaty (převážně černé a nebo tmavé)
luk a toulec se šípy
 čelenka do vlasů
kniha kterou má jako památku na otce, ale teprve nedávno se dozvěděla že jí vlastně má

meč z Vánočního plesu

 

Poznámka: Z důvodu porušení pravidel a lhaní Admin teamu byla postava potrestána

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše