TOPlist

Orodreth Anwarünya

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 28.10.2011 23:53:55 FB



Orodreth Anwarünya

 

Obrázek_postavy

 

Jméno: Orodreth Anwarünya (Má více křestních jmen, ale nepoužívá je)
Druh: Elf (čistokrevný)
Datum narození: Nikdo si ho přesně nepamatuje, avšak narozeniny započítává růstem prvních květin jara.
Věk: Více než 430 let, ale vzhled mladistvost neopustil.

 

Podoba: Hledíte na mladého muže, který dle špičatých uší patří do elfí říše. Jeho výška je celkem přehlédnutelná, vlastně se jí neliší od ostatních elfů. jeho tvář vlastní typicky mladické rysy, ostře řezané líce a plné, světlé rty, které splývají s bledou pletí. Nejnápadnější v obličeji jsou velké, modré oči, které jsou někde na pomezí fialové a purpurové ukrývá se v nich temně modrá a s každým pohledem se v nich nejedna dívka ztratí. Mají zakulacený tvar a lemuje je světlounké, celkem tlusté obočí, které zdůrazňuje jeho chlapeckost, bohužel však se ztrácí. Elfí kouzlo krásy se v něm dozajista ukrylo, a čiší sympatií, mnohdy by se mohl zdát až neodolatelný. Ale je mu to spíše nepříjemné, proto se mu tváři velice často ukrývá plachý, nedůvěřivý a nejistý výraz, který umí změnit v odhodlaný a nezlomitelný. Nakonec, uprostřed nosu se skrývá špičatý nos směřující dopředu, který se dí označit za normální, nijak zvláštní.
     Tvář působí důvěrně, mladistvě. Možná to okouzlí kdejakou dívku, a to hlavně jeho laskavým pohledem a vyzařuje šarm.
     Na jeho hlavě se ukrývá záplava vlnitých vlasů, které vypadají jako zlatý vodopád. Jejich délka není nijak neobvyklá, pouze krátce pod ramena a nechybí mu ani neposedná ofina padající neustále do očí a kazící jeho výhled.
     Jeho tělo je mužsky stavěno, a co nejde na něm přehlédnout jsou jeho urostlé svaly (A že mu daly spousty času, práce a úsilí). Břicho i hrudník má pevný, dokonce i paže. na hrudníku má navíc tetování, které si nechal udělat když byl mladý, aby nosil památku na svou sestru. Je jasné, že v pažích uchovává úctyhodnou sílu a obratnost, kterou přenáší do každého konečku svého těla.
     Nejširší je jeho postava v úrovni ramen a poté se zúžuje až k bokům, kde začínají jeho nohy.
     Co je ale povšimnutelný detail jsou jeho křivé zuby. Odnaučil se s tím však díky bohu šišlat.

 

Historie: Orodreth, kdyby se to mělo shrnout, není ničím zajímavý elf. Ale stejně jako spousty dalších, i on má svůj životní příběh. A to tento; Jeho rodina se zdržuje v Ellesméře od nepaměti. A co bychom si nalhávali, špatně se neměli a Orodreth pochází z rodu léčitelů. Jejich zámožnost pocházela z dlouholetého obchodu mastiček, bylinek a jiných věcí, které mohly buď pomoci od chvilkové bolesti, a nebo i doopravdy zachránit život. Nespočetněkrát bylo i třeba, aby se pořezaný nešikovný kutil musel ošetřit přímo na místě od jeho babičky či matky. A léčitelství padlo do rukou ženského pohlaví. Co že se shledalo pro muže? Samozřejmě, že umění meče, které bylo v jeho rodu využívání především a hlavně pro obranu. Ale vše se může použít i opačně, ale Orodreth to se svou zbabělou a milou povahou neudělal. Jeho největší slabostí je přehnaná poctivost a skutečný respekt spojený se silným pudem sebezáchovy, který chová. Svým strachům se ale umí postavit čelem.
     Jedináček však nikdy nebyl a měl starší sestru. Vycházeli spolu... jako sourozenci, nějaké ty hádky a provokování se nevyhnuli ani omylem. Bohužel vše skončilo, když Orodreth krátce před tím oslavil své 123. narozeniny.
     Malia byla v lese nasbírat nějaké byliny, které rostou na jaře a tudíž jsou svěží. Bohužel jí to osud nepřál a nachomýtla se pod starým, mohutným dubem, který byl skrz naskrz prolezlý červy. A jeho kmen se podlomil, a elfka tíhu neunesla...
     Orodreht to nesl těžce, uronil nejednou slzu, a nakonec si jí uchoval v památku v tetování na své hrudi.
     Všechno své úsilí dle slov otce zarážel do umění meče a pracoval na sobě, vybíjel si vztek i bolest právě ve své aktivitě. nepřestával zabírat, a nakonec to přineslo i vsledky v jeho postavě.
     Bohužel ale zaslepen smutkem a vztekem nebyl schopný zdokonalit se v magii. Umí jen pár základních kouzel.
     Má milou a důvěřivou duši, a to znamená, že snadno nalítne. Lhaní mu přímo pekelně leze proti srsti, ale když už lže, jde mu to setsakramentsky dobře a umí to doopravdy přesvědčivě. Při setkání je doopravdy nejistý, roztěkaný, a musí působit velice roztomile.
     Spíše si rozumí s ženami, než s muži. Je něco jako magnet na opačné pohlaví, což je pro něj snad za trest. Je to opak toho, co by chtěl...

 

Rodina: nikdo

Kontakt: nezobrazen

Majetek: Meč s rodiným erbem zaznamenaným v rukojeti, rudý amulet posilující magii zděděný po sestře, oblečení a jiné, životu potřebné věci. 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše