TOPlist

Laivindil de Voronwë

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 23.12.2011 16:40:14 FB



Laivindil de Voronwë

 

 

Jméno: Laivindil de Voronwë - zkráceně se mu říká Lai nebo Dil
Druh: Čistokrevný člověk - Syn knížete
Datum narození: Neznámé
Věk: Něco o kolo 20

Podoba: Laivindil je mladý muž dosahující výšky zhruba sto osmdesáti centimetrů. Jeho pleť je snědého odstínu. Má štíhlé nohy, trup i ruce. Jeho ramena nejsou zase tak široká, ale odpovídají jeho postavě. Na svou postavu má silnější krk s výraznějším ohryzkem. Jeho vlasy jsou  tmavě hnědé, skoro až černé barvy. Obličej má úzký a ke všemu trochu protáhlý. Lícní kosti jsou v obličeji jemně řezané. Obočí je ve dvou linkách nad dvěma černýma očima, které mají mandlovitý tvar. Nos je trochu nakřivo, ale ne tak, aby si toho někdo všiml na první pohled. Uši jsou běžné velikosti a neodstávají. Obléká se do kalhot z režného plátna a tuniky ze stejného materiálu.

Historie: Lai neměl moc zajímavé dětství. Narodil se knížeti, který sídlí blízko Surdy. Jeho matka zemřela při porodu, takže ho vychovával otec a chůva. Jeho otec často na něj často řval i kvůli maličkostem na něj vyjel a občas ho i mlátil.

Když byl Dil ještě malý starala se o něho jeho stará chůva. Ovšem teď už nežije. Aby byl vzdělaný učila ho číst, psát a počítat. Učila ho i malovat, což je jeho veliká obliba. Rád maluje lidem obrazy, a povětšinou je rozdává. Jen občas si od lidí bere peníze za svá díla. Jeho otec mu vždycky říkal: "Abys byl vůbec k něčemu užitečný, naučím tě zacházet se zbraněmi!" Ovšem začal ho učit, až když mu bylo něco okolo 12 let. Naučil ho jak se střílí z luku, jak zacházet s dýkou, mečem a štítem. Učil ho i jak se jezdí na koni. Teď se sám učí jak zacházet s holí.

Po nějaké době odjel do letního sídla, které je velmi blízko Dračích hor, kde teď už nějakou dobu žije. Rád chodí mezi chudé lidi, třeba se bavit do hostinců na různé veselky. Vždycky ho doprovází dva muži, kteří sou stejně staří jako on.

Kontakt: Nezobrazen
Rodina: Žije už jen jeho otec, se kterým se stýká jen občas.
Majetek: Jeho obrázek, jak vypadal když byl malý, kůň Naon, Letní sídlo, které jeho rodina vlastní už po staletí, peníze, čisté oblečení, luk a toulec s šípy, Meč se štítem, hůl a mnoho dalších věcí...

 

Důvod ukončení hry: Časové vytížení


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše