TOPlist

Idrails Inglorion

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 26.01.2012 20:49:40 FB



Idrails Inglorion

 

Obrázek postavy

 

Jméno: Idrails Inglorion
Druh: Elf
Datum narození: Neznámé
Věk: Není známo, ale odhaduje se, že má řádově několik tisíc let

 

Podoba: Vzhledově na něm nejde skoro vůbec poznat jeho původ. Oválný a souměrný obličej lemují dlouhé tmavé, až černé vlasy. Má tmavě zelenou barvu očí. Zvláštní na jeho obličeji je jizva, která se rozprostírá na levé půlce jeho obličeje a táhne se přes oko. Je vysoký a má od přírody hubenou, dost pružnou postavu. Nikdy neodkládá svůj černý dlouhý plášť s kápí a bez něho se na veřejnosti neukazuje. 

 

Historie: Nikdo neví kde se narodil a ani kdy se narodil, ani on sám si tím není jistý. První jeho vzpomínky sahají teprve do doby, kdy mu bylo dvacet let a byl ještě mladým elfským hochem. I na tuto dobu má vzpomínky pouze mlhavé, ale vzpomíná si, že vyrůstal bez rodičů a veškeré výchovy. Obvykle přebýval v lesích a často cestoval. Jednou se dostal do jedné civilizované vesničky na okraji Alagaesie a chtěl splynout s okolím a vést normální život jako lidé. To se mu nepovedlo, protože si brzy začali všichni všímat, že nestárne tak rychle jako oni a že je hbitější a šikovnější než ostatní. Idrails vždycky vynikal v umění s mečem a tak vždycky vynikal na bojových polích. Účastnil se mnoha bitev, při jedné z nichž přišel ke své jizvě. Pamatuje si, kdo mu to udělal a teď se s jeho chladným aristokratickým výrazem vydává za pomstou. Na povrch působí povrchně, ale uvnitř je citlivý elf, kterému záleží na lidech, kteří se o něj zajímají. 

 

Kontakt: (nezobrazen)
Rodina: nikdo
Majetek: Rozsáhlý šatník plný společenského oblečení, menší domek na okraji lesa, zbraně různého druhu a tvarů, střelné i ruční


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše