TOPlist

Alassëon

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 28.01.2012 13:15:26 FB



Alassëon Astenstor

 

Obrázek postavy

 

Jméno: Alassëon "Alass" Astenstor
Druh: Člověk
Datum narození: Neznámé
Věk: Neznámý

 

Podoba: Alass je vcelku pohledný muž se světlími, rovnými vlasy. Má je nakrátko ostříhané. Účes však nemá stále stejný, zejména těsně po probuzení byste ho snad ani nepoznali.
Jeho pleť je lehce opálená. Má do tmavě modra zbarvené oči. Je vysoký po svém otci, měří asi 193 cm. Ramena má široká a ruce celkem vypracované a dlouhé. Je zdravě hubený, i když s přihlédnutím na jeho váhu by mohl přibrat.
Alassëon má nohy lehce do O, jako kdyby jezdil pravidelně na koni, čehož si však na první pohled nevšimnete.
 Má jeden takový zlozvyk, a to že si většinou po nějaké neurčité době upraví a pročísne rukou svojí ofinu. Někdy také foukne pusou směrem nahoru, když se mu tam nechce šahat rukou, aby mu ofina nepadala do očí.
Kondici má nadprůměrnou, je sportovně založený.
Na levé ruce má tetování, které si nechal udělat poté co ho naverbovali do armády.
 Nejčastěji ho můžete vidět oblečeného ve zbroji nebo černých kalhotech a bílé tunice. Vždy má u sebe nějakou zbraň

 

Historie: Než se narodil jeho rodiče se odstěhovali do Dračích hor. Tam se taky Alass narodil a byl vychován. Už oddětctví se učil jezdit na koni, který vlastil jeho otec, ale když viděl jaký s nim má jeho syn vztah dal mu ho k čtvrtým narozeninám. Alass byl držen v horách kde ho vychovávali rodiče bez ostatních lidí. Něchtěli, aby jim ho král vzal do své armády. Ale i tak ho jeho otec naučil jak se střílí z luku a nakonec mu i jeden vyrobil. Alass rád pomáhal rodičům kácet stromy, aby měli dřevo na oheň. Lovil v lese zvěř, aby měli co jíst. Často lezl po stromech a honil se se svým otcem a díky tomu má teď dobrou kondici.
Když mu bylo něco o kolo třinácti let rodiče se rozhodli, že ho vezmou na narozeniny do Carvahallu, aby si užil aspoň nějakou legraci když do teď žil jen sám a neměl žádné kamarády. Ve vesnici strávili celí den a Alassëon si tam našel spoustu kamarádů a proto se rodiče rozhodli že vesnici budou navštěvovat častěji. Skoro každý den byl Alass ve vesnici a hrál si s kamarády, dělali si srandu z vojáků, kteří procházeli vesnicí a vymýšleli různé kraviny. Když Alassëonovi bylo asi patnáct, vydal se znovu do vesnice, ale to něměl dělat. Jeho kamarádi se rozhodli, že by si mohli zas jednou vystřelit z vojáků což také udělali.
Ti se rozhodli, že už to nebudou dál snášet a odvedli je pryč.
Alassëona tedy "naverbovali" do armády a začali ho zacházet s mečem a se zbraněmi. Zdokonoval se i ve střílení z luku a začal jezdit na válečném koni.
Neví jestli jeho rodiče ještě žijí nebo ne, ale je mu je to jedno, protože po roce si udělal svou rodinu ze svích novích kamarádů vojáků.
Dostal nového koně, kterého pojmenoval Estorn. Také si nechal udělat tetování na levé ruce.
 Když se jednou rozhodl podívat se do Dračích hor našel dům ve kterém se narodil, ale jeho rodiče už tam nebyli. Procházel se lesem dál a našel tam malého, velmi hubeného vlka. Nejdříve ho chtěl zabít, ale nakonec se rozhodl že ho nechá žít a že si ho vychová. Vzal ho sebou do vesnice a tam se začal o něj starat až to vlčí mládě trochu stloustlo a začalo normálně běhat. Od Alassëona neodešla a on jí dal jméno Domo.

 

Kontakt: Nezobrazen
Rodina: Jako rodinu bere armádu a vlka
Majetek: Vlk, které ho našel v lese, Luk, který mu vyrobil jeho otec a který velmi chrání, meč, dvě dýky, kůň Estorn, dům po rodičích, měšec s penězi, plášť


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše