TOPlist

Elléniel Undómiel

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 12.02.2012 12:48:27 FB



Elléniel Silmarwen Undómiel

 

 

Jméno: Elléniel Silmarwen Undómiel

Druh: Elf(ka), kouzelnice

Datum narození: První zimní den
Věk: 17 let

Podoba (popis): Elléniel má blonďaté vlasy dlouhé asi do poloviny zad. Pár kratších proužků hebkých vlasů jí pořád padá do obličeje. Stejně jako všichni elfové má Elléniel špičaté uši, snad o trochu delší než je obvyklé. Její nádherné modré oči postřehnou každý ne patrný pohyb. Je jednou z nejkrásnějších i mezi "půvabným lidem". Je rychlá a silná. Je tajemná, inteligentní a nezávislá, moc se s lidmi nebaví. Když se s někým spřátelí, je milá a přátelská.

Historie (životopis): Narodila se chvíli po sněhové bouři poměrně bohatým elfím rodičům. Už od mala měla příběhy o Dračích Jezdcích radši než jiné. Matka ji učila slušnému chování, ale Elléniel tyhle věci nikdy nezajámaly. Otec ji narozdíl od matky učil bojovat. Její otec pořád cestoval a když byla Elléniel starší, brával ji na některé cesty s sebou, ale její matka nebyla ráda, když Elléniel někam jela. Když jí bylo čtrnáct let, vyrazil otec na další samostatnou výpravu. Když se vracel domů, zabloudil a narazil na mnohočlennou skupinu Urgalů. Strhl se boj a její otec v něm přišel o život. Později, když začalo být Elléniel a její matce divné, že je pryč tak dlouho se ho několik elfů vydalo hledat. Elléniel jela s nimi. Narazili na stejné urgaly jako její otec. Elfů bylo příliš málo, takže je Urgalové hravě porazili, ale Elléniel se v bitevním zmatku dostala ven a utíkala tam, kde tušila domov. Po několika dlouhých a úmorných měsících bloudění Alagaësií Elléniel dorazila domů do Ellesméry, ale dům byl opuštěný. Hledala matku všude, ale jako by se po ní slehla zem. Po několika měsících se k ní doneslo, že je její matka mrtvá. Někdo říkal, že ji zabili urgalové, někdo zase že zemřela vysílením. Elléniel ale byla na samostatný život už zvyklá a doma zůstávala jen kvůli naději, že se matka vrátí. Od matčiny smrti Elléniel cestuje po Alagaësii, vyhledává dobrodružství a doufá, že se jednou stane Dračím Jezdcem.
 

Kontakt: kaja.oren@centrum.cz

Rodina: už nikdo

Majetek: dům v Ellesméře (a věci a oblečení v něm); pláště s kápí - bílý, černý, zelenohnědý, tmavěmodrý; šaty (1,2,3,4,5,6,7,8); šperky na ukládání energie(1,2,3,4,5);  luk a šípy; meč; dýka; klisna Mithrilien; hodně peněz

 

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše