TOPlist

Erunámë Lairë

Začátečník 2550 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 02.03.2012 22:44:53 FB



Erunámë Lairë

 

obrázek_postavy

 

Jméno: Erunámë Lairë
Rasa: Elfka (po matce z ¼ víla)
Datum narození: Uprostřed léta
Věk: přibližně 150 let ale vypadá na 19

 

Vzhled: Erunámë má světlou kůži, vlasy barvy moře jí sahají do pasu. Nejčastěji je nosí rozpuštěné nebo spletené do copu, tyrkysové oči mandlového tvaru se ukrývají pod závojem hustých řas. K tomu, aby její oči vynikly, používá prášek ze sušených květin, který si nanese na víčka. Špičaté elfí uši mívá ukryté pod vlasy. Obličej tvoří ještě, plné rty a malý nos. Má vysokou, postavu jako všichni elfové, útlý pas a dlouhé štíhlé nohy. Na elfku je pohledná, ale její matka tvrdila, že má v sobě část z víly. Velmi ráda nosí šaty podle nálady, kalhoty moc nemusí, ale někdy jsou výhodnější než šaty a sukně.  Ve vlasech nosí sponu ve tvaru květiny, kterou dostala od matky. Na krku nosí řetízek se zeleným diamantem, kam ukládá energii.  U pasu nosí dýku na obranu. I když se boji raději vyhne, zbraně jí nejsou cizí.

 

Povaha: Její matka i otec byli elfové, ale jen z poloviny její babička byla víla. Je uzavřená, ale když ji poznáte blíž je milá a přátelská. Za rodinu a přátele je ochotná riskovat život.  Nejlépe jí jdou kouzla tak na ně v boji nejvíc spoléhá, její nejoblíbenější zbraní je luk.  Je elegantní a krásu zdědila po matce. Sama však nedá na první dojem, krása je pomíjivá a ráda se za ni schová přetvářka, ale duše je stálá.  Miluje zvířata a umí se s nimi dorozumívat. Ráda by si někdy promluvila i s drakem, má velkou úctu k jejich moudrosti. Sama ovšem draka viděla jen párkrát z dálky. Její mazlíček Fluffy jí však draky nahradí je velmi upovídaný.

 

Historie: Jejího otce zabili ve válce, když byla malá a tak na něj nemá moc vzpomínek. Pamatuje si, že to byl vysoký tmavovlasý muž, který na všem dokázal najít to dobré. Matka byla hrdá elfka z bohaté rodiny, od malička ji učila správným způsobům a magii. Když jí bylo dvacet let, odešla matka do války dělat ošetřovatelku. Jednou neodhadla, kolik jí bude stát kouzlo energie a na vyčerp&´ní zemřela. Dlouho se nemohla vyrovnat s tím, že jí umřeli oba rodiče. Rozhodla se přestěhovat do Ellsméry. Cestou objevila svou schopnost mluvit se zvířaty. Do Ellsméry dorazila v pořádku. Začala se učit boji se zbraněmi a zdokonalovat v magii, jak v obraně, tak i v léčení. Je nadaná v malbě a zpěvu, což není u elfů zvláštní.

 

Rodina: Nikdo, otce zabili ve válce a matka zemřela na vyčerpání energie. Přesto doufá, že svou lásku najde.

 

Kontakt: (nezobrazen)

 

Majetek: Dýka, luk, šperky na uchování energie, které zdědila po matce (1, 2, 3, 4, 5), čelenka do vlasů po babičce, šaty(1, 2), obrázek matky.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše