TOPlist

Linnéa Campilossë Ilo

Začátečník 1236 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 05.03.2012 23:19:27 FB



Linnéa Campilossë Ilo

 

*obrázek bude doplněn*

 

Jméno: Linnéa Campilossë Ilo (Linnéa - jméno které se v její rodině dědí po generace a oblíbená květina její matky; Campilossë – jméno, které dostala později díky barvě vlasů připomínající polní růže). Přátelé jí říkají Linn.

 

Druh: Je lidská žena, jak má být jen umí kouzlit.
Datum narození: Narodila se v zimě, proto má tuhý kořínek a jen tak něco ji nerozhodí
Věk: Je jí 22 let

 

Podoba:  Linnéa je poměr mladá, jen před pár lety se vzdala dětských střevíčků. Má drobnější postavu měří něco málo, přes 165 cm. Přesto má plné ženské tvary. Jako malá měla světle hnědé vlasy na slunci zrzavé. Oči má pronikavé, modré jak letní obloha, ukrývají se za závojem řas. Nos má rovný a padnoucí do jejího obličeje oválného tvaru s pár pihami opěvujícími se v létě na slunci. Plné rty barvy malin, lákají k polibku. Pleť má světlou po otci který se narodil daleko na severu za hranicemi Alagasie. V 16 letech se u ní začínal projevovat talent pro magii, při jednom nepovedeném kouzlu jí zrůžověly vlasy o té doby ji v davu nepřehlédnete. Možná právě proto nosí plášť s kapucí, když jde někam kde je moc lidí. Na krku nosí náhrdelník z jezerního křišťálu od otce je z jeho domoviny (viz. obrázek). Její oblíbená barva je modrá ve všech odstínech. Podle toho má šperky i šaty v této barvě, ale i ostatní barvy jí nevadí, jen černou moc nemusí. Ráda se prochází bosky v ranní rose.   

 

Povaha: Jako malá byla hodně živé dítě. Od toho nešťasného kouzla, kdy jí zrůžověly vlasy se uzavřela do sebe. Nesnesla posměšky ostatních, přesto nikdy neodmítne pomoc pokud je potřebná. Po svém otci má výbušnou povahu, po matce zdědila laskavost. Nikdy nedá na první dojem. Váží si života a tak bojuje jen, když musí.

 

Historie: Narodila se ve vesnici Carvahall od malička ráda poslouchala příběhy o dračích jezdcích, které jí vyprávěl dědeček dokud žil. Otec jí zase vyprávěl příběhy z jeho země, kde je celoročně sníh. Věsšinu dětství strávila tím, že s o 4 roky starším bratrech chodili po okolí a vyváděli různé skopičiny. Stavěly domky z větví, malinkaté domečky z mechu pro skřítky nebo po dešti skákaly v kalužích. Rodiče říkaly, že mají dva kluky a ne dceru a syna. Když jí bylo dvanáct let odešel její bratr do učení od té doby chodila ven sama a čas trávila s matkou. Otec hodně cestoval byl obchodník jezdil do své domoviny a prodával zboží.

     Poprvé je její moc ukázala v patnácti letech od té chvíle ji babička z matčiny strany také čarodějka učila všemu co umí nebylo toho moc a začátky byly těžké. Postupně se začala zlepšovat, bohužel tři roky na to když jí bylo 18 let babička zemřela ani né rok na to zemřel v bitvě její bratr. Rodiče byly zdrcení a když její matka zjistila, že je znovu těhotná rozhodla se s jejím otcem opustit Alagasii a bydlet na severu v jeho domovině, kde po válce nebylo ani stopy. Sama odmítla odjet chtěla se dál učit ovládat magii a pomstít svého bratra. Prodala dům a cestovala po Alagasii dokud nepotkala jednu čarodějku, která jí učila dál. Bylo to těžké hodně těžké, ale měla motivaci a s tou správnou motivací jde všechno snáz. Ve svých jednadvaceti letech, odešla od své učitelky a na památku o sní dostala náramek.

     Nyní cestuje po Alagasii a pomáhá svou mocí potřebným. Chtěla by splnit sen jejího bratra a stát se dračí jezdkyní. Má to ovšem háček, bojí se výšek. Její dědeček, ale říkal “Když máš z něčeho strach udělej to hned. Odvahu dostaneš později.“

 

Kontakt: -kdo mě potřebuje ten mě najde-
Rodina: Matka i otec opustili Alagasii, poté co jejího staršího bratra zabily Ra´zakové.
Majetek: Nějaké peníze z prodeje domu, klisna Sagan, náramek od své učitelky, Obrázek od bratra,  šaty (1,2,3), Společenské šaty (1,2)šperky, nějaké bylinky, meč a dýka po bratrovy na obranu . Zbytek jejích věcí odvezly rodiče, když opouštěli Alagasii.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše