TOPlist

Peeta Mellark

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 30.03.2012 09:45:52 FB



Peeta Mellark

 

 

Jméno: Peeta Mellark
Druh: Elf (čaroděj, lovec, lukostřelec)
Datum narození: Neznámé (popravdě rodiče ho nikdy nevychovávali moc dobře takže to neví ani on)

Věk: 1 600 let

Podoba: Peeta má slámově blonďaté vlasy, která má vždy rozcuchané. Jeden čas je měl i černé ale to se nelíbilo jeho rodičům takže má zase slámově Blonďaté. Čelo má mírně protáhlé a když se usmívá nebo pračí tak se mu tam objeví pár vrásek. Obočí má světlé a je blízko očí takže to vypadá že  je pořád nevinný. Oči má blízko nosu a jsou modré jako jezero, což je v jeho rodu neobvyklé protože všichni i ženy z jeho rodu mají šedé oči. Nos má protáhlejší a vystouplejší, pleť má trochu opálenější ale v noci je bílá jak stěna takže vypadá jako mrtvola. Rty má pleťová a skoro pořád popraskané, a nakonec obličeje má bradu má malou ale dvojtou.

Postavu má vypracovanou dost na to že mu je 16 a dokáže uzvednout i velmi těžké náklady.

Jeho oblečení často vyzařuje do černých barev. Až na bundu kterou dostal od jednoho čaroděje, která má červený pruh na hrudníku. Nosí většinou černou tuniku nebo černé tryko, přes kterou nosí bundu od kouzelníka. Bunda je černá a s červeným pruhem na hrudníku. Bunda je očarovaná aby v zimě hřála a v létě chladila, takže si jí Peeta kromě spánku, nikdy nesundavá. Kalhoty má tmavě hnědé až černé a v pasu má posaek který je hnědý se zlatou přeskou na které je zvýrazněn tygr. Boty má někam ke kolenům a jsou z bizoní kůže.

Za opaskem má dýku která je sice malá ale velmi účiná protože u rukojeti má zoubky jako pila takže se s ní dá řezat. Přes jedno rameno má toulec se šípi a luk vyřezaný z dubového dřeva kterému naprosto věří a kdyby se zlomil nevěděl by co dělat. Přes druhé rameno má další toulec ale o hodně větší a čouhají z něj jen dvě rukojeti. To protože tam má dva jednoručné meče se kterými to hodně umí.

Jeho povaha je hodně náladová, někdy je veselí a někdy smutný ale je hodně chytrý. Rád čte knihy a také rád loví se svím tygrem a svím lukem. Je to vášnivý Bojovník ale i milovník. No co bych dalšího řekl? Už nevím takže přejdeme k životopisu ...


Historie: Peeta se narodil v Ellesméře kde žili jeho rodiče. Jeho rodiče jsou Merë a Musrk Mellarkovi a umřeli když bylo Peetovi 1 000. Peeta umí lovit, miluje lovení s lukem v ruce. Je to hodně dobrý střelec (dokáže vystřelit 5 šípů najednou aniž by mu všechny šípy nezasáhli cíl), Peetu nevychovávali správně a tak se v nějakých 1 000ci letech odstěhoval a žije sám. To lovení se samozřejmě musel asi od svích 100 let učit než to dokázal správně. A abych nezapoměl jeden Elfský kouzelník (mrtví) ho naučil pár kouzel jako třeba to s tou bundou ale není tak dobrý kouzelník.

Kontakt: viz. Raven Viech

Rodina: nemá

Majetek: Luk a toulec se šípy z dubového dřeva, dva jednoruční meče(na obrázku je jen jeden), dýka s pilkou na konci


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše