TOPlist

Loki Hellimp

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 30.03.2012 20:52:02 FB



Loki Hellimp

 

*obrázek bude doplněn*

 

Jméno: Loki Hellimp
Duh: člověk
Datum narození: neznamé
Věk: 21

 

Vzhled: Jeho kratce zastřižené černé vlasy ma vetšinu času schované pod kapucí diky ktéré z něj vidite jeho vousi a přatelsky usměv. Je na první pohled simpaticky a snadno zapamatovatelný. Obléká se elegantně avšak ne tak elegantně aby mu šactvo překáželo při jakekoli aktivitě.
Postavou je střední váhy a velmi vysoký a silný. Někdy ovšem také krapet neohrabaný. Neoplívá intelektem ale zaručeně vyhraje jakoukoli hádku (ať už za použití sily či rozumu).

 

Životopis: Jeho otec kovář a matka švadlena ho od nepaměti snažili dotlačit k poctivé praci. Proto se malý Loki snažil naučit řemeslu svého otce a dokonce se mu povedlo vyrobit jeho věrný meč, který nazval ,,Snaga". Za jednoho slunečneho dne  vyhořela jejich vesnice do základů a tak se vesníčsné rozhodli vesnici přestehovat do mesta o 20 mil dále, aby nezemřeli hlady. Do tohoto města se jeho rodina dopravila 2 vozy. V prvním jel otec se zbylím majetkem a v druhém již 10-letý Loki se svou matkou. Naneštěstí si na ně počíhala skupina proradných lapků, jeho matku zabila a mezitím co nedávali pozor Loki utekl. Od té doby se Loki zavazal chanit dobro. Ačkoli se Loki bojí jakmile se dozví o něakém dobrodružství je připraven ihned vyrazit se svým věrným mečem.

 

Kontakt: skype: Dan macek
Rodina: možná otec(loki nedával pozor do jakeho města měli jer)
Majetek: Pplášt s kapucí a jeho jednoruční meč,,Snaga"
Povolaní: Dobrodruh


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše