TOPlist

Anastázia Manë

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 06.05.2012 15:34:59 FB



Anastázia Manë

 

 

 

Jméno: Anastázia Manë
Druh: Elfka
Datum narození: 24.6.3542
Věk: 82

 

Popis: Anastázia je velmi vysoká po svém otci, a krásu má po své matce. Dlouhé vlasy si nechává růst, protože je na ně zvyklá, a ostatní jí je velmi pochvalují.Většinou je má rozpuštěné po zádech, ale když je nějaká slavnost,má je pěkně sčesané do drdolu. Jako každý elf má špičaté uši, i někdy je zakrývá svými vlasy.Postavu má štíhlou. Její oči jsou krásně zelené, jako jarní tráva na louce.Většinou nosí nějakou halenu, kterou si sama ušije z jemné látky, a šortky, které jí odhalují nohy.A nebo nosí kalhoty. Na krku nosí zvláštní amulet, který jí chrání, a dopřává štěstí. Na levé ruce má jemné tetování, které vypadá jako lístky květiny. Její pleť je mírně tmavější, ale moc se od ostatních neliší. Její hlas je jemný a milý, láskyplný. Miluje velmi přírodu, a zvířátka v ní. Kolem pasu mívá vždy sebou pásek s velmi ostrou dýkou. Pro všechny případy má i u kotníku většinou dýku,ale to jen tehdy, kdy má kalhoty. Je milá, hodná, někdy i děsivá, zábavná, přátelská, hrdá, drzá. Svými přednostmi se vůbec nestydí. Má také malé zvířátko. Sice neví co je zač, ale zjistila, že je to moc milý tvoreček, a v nebezpečí, zachrání i svoji paničku.

 

Historie: Narodila se v rodném rodišti a domovu elfů. Anastázia to neměla od malička moc lehké. Otce neměla, a matka Erine byla sama na ní, a na její sestru Këlle. Musela se o ní starat, a pomáhat jí v domácnosti. Většinou musela dělat vše. Protože její matka najednou onemocněla vážnou nemocí, a tak vše připadlo jí. Až Këlle vyrostla, a Erine smutnou náhodou zemřela, Anastázia se začala učit bojovému umění s mečem,dýkou a s lukem. Dokonce se naučila i taktiku a zručnost boje. Po dlouholetém výcviku, a drsné dřiny, nakonec dopracovala ke konci umění. Její trenér Dëlar jí v tom podporoval a dělal jí náhradního otce. Byla mu velmi věrná, a věřila v něm. Nakonec Dëlar zemřel na starobu, a Anastázia byla znova sama. Bloudila světem Alagasie, párkrát musela čelit nebezpečím, počasí a dalším nástrahám přírody. Většinou chránila stromy, a přírodu, kterou velmi miluje a je jí oddaná víc, než nikomu jinému. Po 20 letech bloudění, se znovu vrátila do svého rodiště, kde se nakonec zabydlela, a skamarádila se s pár elfi, a žije si poklidný život. Jak šel čas, přišel jí dopis od Këlle, že se chystá za ní. Když si to přečetla vzdychla si, ale nakonec se začala radovat. Jak uviděla svoji sestru, už se od ní nikdy neodtrhla. Këlle žije v lese, a Anastázia žije sama, také v lese. Jednou, když se procházela, tak našla malé zvířátko. Bylo neznámé, nikdo nevěděl co to je. Ale, když procházela, něco jí napadlo.Anastázia se nedokázala ubránit, protože sebou zrovna neměla svoje obrané zbraně. Ale malé zvíře jí zachránilo, a ukouslo tomu tvorovy prst. Od té doby se stará o něj, a chová ho v bezpečí, s láskou k němu. 

 

Kontakt: skype: asteriksx1  email: sonriente.ines.slytheren@seznam.cz nebo asteriksx@seznam.cz    FB: Kathrin Car Thomson

Rodina: Otec-nezvěstný, Matka: Erine-mrtvá,  Sestra: Këlli-živá a šťastná,  Náhradní otec: Dëlar-mrtvý

 

Majetek: zvířátko neznámé,domek v lese, ochraný amulet


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše