TOPlist

Dröttning Wyrda

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 23.05.2012 22:02:38 FB



Dröttning Wyrda



Druh: Víla
Datum narození: 12.3.3503
Věk: 121


Podoba: Dröttning je středně vysoká. Má štíhlou postavu, která jí umožňuje ladně a téměř neslyšitelně se pohybovat. Její tvář z části zakrývají dlouhé zelenavé vlasy s lehkým nádechem hnědé. Má světlou pleť, která je pro většinu víl charakteristická. V jejím obličeji září krásné, výrazně modré oči. V těchto očích je znát soucit a porozumění. Jsou hluboké a když se do nich někdo zahledí, nemůže z nich odtrhnout pohled. Rty má světle růžové, s jemným nádechem  červené. Ve středu obličeje se skrývá malý, nevýrazný nos. Na zádech, pod vlasy se ukrývají dvě hedvábná křídla, která jsou zbarvena do lehce modra s nádechem jemné zelené.

Modrá a zelená jsou její barvy a tudíž je její oblečení zbarveno převážně do nich. Na sobě nosí dlouhé šaty s ozdobnými volánky. Šaty jsou světle modré. Volánky se barví do zelena. Její druhé šaty, které dostala jako dar od elfů jsou pestřejší. Barva těchto šatů  je zelená s ohnivě oranžovými prvky, délka dosahuje pod úroveň jejích kolen. Tyto darované šaty však nosí pouze na zvláštní příležitosti. Na nohou nosí buď lehounké Modré boty, nebo chodí bosa, což jí umožňuje větší lehkost a obratnost. Na krku nosí "dračí talisman". Je to přívěšek, ve tvaru draka, vyrobený z neznámého materiálu. Původ toho přívěšku je neznámí. V Dröttnině rodině se dědí na generace. Mezi vílami se říká, že přívěšek má vzácnou moc. Tuto moc ještě však nikdo neodhalil. Krk jí zdobí také přívěšek s modrým safírem, do kterého uschovává svoji energii.


Historie: Víla se narodila někde na kraji lesa Du Weldenvarden. Místo jejího narození nelze určit přesně. Její matka byla zrovna na cestě do Ellesméry, když přišla Drött na svět. Její otec u porodu nebyl, přestože většinou nenechávají manželé své ženy cestovat osamělé, její otec byl zrocna na cestě do Helgrindu. Jelikož Ra´zaci unesli její o 30 let starší sestru a otec jí šel zachránit. Bohužel nepřežil, ale sestra utekla. Víla vyrůstala Ellesméře, mezi elfskými dětmi pouze s jedním vílím kloučkem. Jelikož její matka nevěděla, kde přesně se nacházejí ostatní víly, to věděl vždy její otec a rodinu vedl. Když jí bylo 64 let oddělila se díky touze po dobrodružství (i když byla mladá) od své matky, která nadále zůstávala v Ellesméře. Dröttning si v Ellesméře osvojila starověký jazyk. Nebylo to sice perfektní, ale její možnosti byly omezené. Víla se vydala do vzdálenějšího lesa za mnichy, než však odešla, dostala od elfů čtyři speciální semínka Markvi (látka, která je povzbuzující, musí se vypěstovat a pak se užívá, nesmí se využívat ve velkém množství, dodává síly v nejhorším, když se to přeženo, následky jsou, přebytek energie). Mniši jí jakožto vílu přivítali. Zde se přiučila některé z jejich způsobů kouzlení. Velice se jí líbilo, že využívají přírodní živly. Díky svému mladému věku a také díky své rase se však bohužel naučila pouze základní manipulaci s vodou. To jí šlo nejlépe. Po nějakém čase stráveném s mnichy ji její touha po poznání nových míst zavála do města v Du Weldenvarden. Nachází se mezi horou a jezerem Ardwen, jeho jméno je Nadindel. Tam poznala nové elfy a střetla se tam s kočkodlačicí Liathí, která cestovala s elfem jménem Viktorius De Ignacias. Tato dvojice byla velice milá a velice dobře se s nimi rozmlouvalo, i když kočkodlačice byla zprvu nekomunikativní. To je však u kočkodlaků celkem běžné. S touto dvojicí nepobyla dlouho, zapsali se jí však do paměti. Jelikož ale museli brzy odejít, ani ona neměla důvod zůstávat. A tak se díky své schopnosti přemisťování přesunula do města Kirtan. Při příchodu však ani netušila, že tu potká svoji starší sestru. Se svojí sestrou se poznala díky elfům, kteří toto město obývali. Poznali totiž jejich nápadně stejnou podobu. Její sestra netušila, že má sestru a tak se s ní Drött přemístila za matkou. Ta měla velikou radost, že znovu spatřila své dítě!

A tak poznala svou sestru, kterou nikdy dříve nezpatřila. Ta však měla co dohánět, aby se naučila kouzlit a doplnila svůj starověký jazyk. A proto pouze povyprávěla, co se jí na cestě zpět stalo a dala se do učení. Drött nevydržela dlouho ve své rodné Ellesméře a vydala se dál světem. Tentokrát se vydává poznávat další tajemná zákoutí lesa Du Weldenvarden do města zvaného Osilon. Než však vyšla na cestu dostali se sestrou od elfů stejné šaty jako dar. Byly krásné.


Kontakt: Nezobrazen
Rodina: starší sestra a matka
Majetek: jedny šaty na běžné nošení, jedny šaty na zvláštní příležitosti (dar od elfů), "dračí talisman" (dědí se v rodině), přívěšek s modrým safírem-na ukládání energie, 4 semínka Markvi
 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše