TOPlist

Talutha Paravell

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 24.10.2010 18:18:36 FB



Talutha Paravell

 

Jméno: Talutha Paravell
Druh: Člověk
Datum narození: --
Věk: 18

Titul: Poloviční čaroděj


Podoba:Talutha je průměrně vysoký, štíhlý mladík. Vzhledově rozhodně nezapadá do davu, to ne. Má podlouhlé červené vlasy, které jsou často neposlušně rozlétané, a tak je čas od času svazuje pruhem látky kolem hlavy. Jeho obličej má ostré rysy, nos je malý, kdežto zelené oči jsou velké a obličeji dominují. Ústa má úzká, povětšinou semknutá do zamyšleného úšklebku.
Co se oblékání týče, nosí tmavě zelené, pohodlné kalhoty, a k nim pohodlné kožené boty. Nejčastěji ho lze vidět v obyčejné lněné tunice, přes kterou má přehozený jednoduchý hnědý kabátec, který je místy otrhaný, což svědčí o tom, že s Taluthou doslova roste. Předloktí nosí Talutha občas obvázané pruhy látky, které zřejmě slouží jako nátepníky - chrání ho před švihnutím tětivou, a tak podobně. Doplňky nemá žádné, jen kolem krku občas nosí omotaný šál, pod kterým se skrývá malý rubín na proužku kůže.

Historie: Talutha se narodil v Therinsfordu, kde vyrůstal s rodiči a pomáhal otci s obchodem. Matka byla kouzelnice a bohužel zemřela při porodu, takže ji Talutha nikdy nepoznal. Ve svých šestnácti letech odešel z domu, protože se s otcem pohádal a už dále nemohli žít pod jednou střechou. Tak se Tal toulal kolem Dračích hor a sbíral různé legendy, které pak vyprávěl po vsích. Peníze, které mu za ně někteří lidé dávali, mu stačily akorát tak na obživu, on si ale nestěžoval. Měl tento život dobrodruha rád. Léty samoty se naučil dobře ovládat lukostřelbu a ani v boji s mečem není pozadu. Když ho krajina Dračích hor přestala bavit, vydal se na západ, protože slyšel i spoustu povídaček o elfech, trpaslících a Dračích jezdcích, a tak si chtěl ověřit jejich pravdivost. Své kouzelnické polonadání příliš neovládá a nerozvíjí - jelikož je kouzelníkem jen zpoloviny, příšerně ho jakékoliv kouzlení vyčerpává. Kouzlí tedy jen v případě nouze.

 

Kontakt: Nezobrazen
Rodina: Otec, který zůstal v Therinsfordu.

Majetek: Meč, Reflexní luk, Rubín


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše