TOPlist

Aida

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 28.05.2012 18:01:29 FB



Aida Laviar

 

portret

 

Druh: Kočkodlačice

Datum narození: 10.6.3557

Věk: 68

 

Podoba: V podobě kočky je Aida menšího vzrůstu než obyčejní kočkodlaci. Vypadá spíše jako roztomilé a přerostlé kotě. Má nádherně modravé oči, s kterýma vás dokáže přimět udělat skoro cokoliv (aneb: psí oči). Je smetanově až krémově bílá, až na vnějšek uší, který je černý a místy do šedava. Její pohyby jsou ladné a velmi tiché. Vlivem toho se dokáže velmi dobře plížit za kořistí.

Když má na sobě podobu dívky, vypadá zhruba na 17 nebo 18 let. Modré oči splývají do odstínů jemně fialové. Vlasy jsou temně hnědé a občas se kroutí do jemných vlnek. Výškově nezaostává, ale také to není obr, kterého nepřehlédne ani slepý.

Jí sice vše, ale pokud může, vyvaruje se masu. Nemá potřebu za každým dolézat, je svá a její názor se jen velmi těžce mění. K valné většině chová nedůvěru, pokud může, je sama a opravdových přátel kterým věří má jen velmi, velmi málo. Na to, že je jí 'teprve' 68 let (Elfové by ji zřejmě považovali za teenagera), je trochu přechytralá. Povětšinu času mluví jako z encyklopedie, ne však vždy. Zásadně si neobléká krátké oblečení, nedejbůh, že by ji někdo nutil si na sebe vzít klobouk! To po ní doopravdy nechtějte. Své pocity většinou nechává uvnitř, ale každý hrnec jednou přeteče, takže byste neměli počítat s tím, že po vás nikdy nevyjede. Ona si pěkně nahromadí argumenty a vylévat srdce si bude později, až toho na vás bude více.

 

Historie: Ai se probudila a očekávala rodiče či otravné sourozence. Prostě někoho, s kým by mohla být alespoň ve svém dětství šťastná. Ale nikdo nikde. Nevěděla, jestli jsou její rodiče mrtvi, či ji opustili, nebo co se s nimi stalo. To samé sourozenci. Nevěděla, jestli je vůbec měla, ale bylo to velmi pravděpodobné. Jediné, co v tu chvíli měla, byl jakýsi náramek na pravé přední tlapce. Do něj bylo vsázeno 10 modrých kamínků, nejspíše safírů, ale ona v tu dobu neuměla ani mluvit, takže to nemohla nijak určit. Byly tam vyryty i čtyři znaky, ale v tu chvíli nevěděla, co znamenají.

Jelikož byla malá, a v takovém věku asi neulovíte srnce nebo nedejbože něco většího, museli se živit myšmi či jinými, drobnými hlodavci. Nijak skvostné jídlo to nebylo, ale stačilo to.

Tak přežívala dlouhou dobu, dokud se neodvážila prozkoumat i větší úsek země, než jen těch několik desítek metrů v okolí nory. Objevila tam další kočkodlaky, kteří ji učili. Když jí bylo asi 15, cítila se připravena na objev světa a dalších obyvatel. Opustila tedy své učitele, kteří jí byli nejbližšími, a vydala se dál. V duchu si od nového světa slibovala mír, přátele a takové ty kraviny, co si každé dítě asi přálo, no než doopravdy někoho našla, letopočet se posunul o dobrých padesát let později. Nyní bloudí po zemi a plní si své přání, ale obezřetně, aby vůbec přežila.

 

Rodina: Neznámo

Kontakt: ICQ: 555130412 Skype: Eleanora728

Majetek: Náramek s drahokamy a s vyrytým jménem 'Aida' (o tom jméně však vůbec netuší)


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše