TOPlist

Wyrden Failon

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 14.06.2012 19:10:00 FB



Wyrden Failon

 

 

Jméno: Wyrden Failon
Druh: Elf

Datum narození: rok 3520
Věk: 104

Podoba: Wyrden je vysoký přibližně 175cm. Oči má tmavě šedé. Vypadá mladě a i přes jeho věk je mrštný a obratný.
Má blonďaté vlasy, které mu ve větru vlají okolo hlavy. Je energický a má rád zábavu. I když to vypadá že se pořád mračí, jeho úsměv je velice přátelský. Nosí různé oblečení. Rád nosí dlouhý fialový plášť a fialové oblečení ve kterém se cítí pohodlně. V zimě nosí většinou černý dlouhý plášť pod kterým se snadno ukryje zbraň.
Na levé ruce obvykle nosí prsten s rubínem do kterého ukládá po večerech svou energii.

Historie: Narodil se jedné elfské rodině v Ellesméře. Jeho otec zahynul v boji proti jednomu urgalskému kmenu. Jeho matka zemřela na následky těžké nemoci když byl ještě dítě. Po otcově smrti odcestoval za svým strýcem u kterého bydlel do té doby než strýce zabil zloděj když šel po cestě do lesa. Poté Wyrden odešel ze strýcova domu a putoval do Beorských hor. Tam prožil část svého života u trpaslíků. Měl tam jednoho nejlepšího přítele, který však zemřel když přecházel hory a spadl ze srázu. Všichni trpaslíci si mysleli že ho zabil Wyrden, a proto musel odejít z Beorských hor. Teď se nachází v Du Weldenwarden kde poznal dva nové přátele.

Kontakt: damkar@centrum.cz
 

Rodina: Otec(mrtvý), Matka(mrtvá), Strýc(mrtvý) a vzdálení příbuzní které nikdy neviděl(žijí někde u kraje Du Weldenwarden).

 

Majetek: Prsten s rubínem energie,svoje oblíbené oblečení, trpasličí dýku kterou dostal od svého přítele


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše