TOPlist

Herit Luren

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 30.06.2012 21:06:43 FB



Herit Lûren

 

 

Jméno: Herit Lûren (Dûrgmist Ignetium)

Druh: Trpaslík

Datum narození: 3. 6. 3253

Věk: 11 (3264)

 

Podoba: Já jsem trpaslík, malý tvor žijící v Beorských horách. Jsem zatím ještě malí a chodím do trpaslíčí školy. Jejda.. mám to psát tady? Mám velké nohy o které často zakopávám a rodiče si s tím neví rady, protože se mi děti posmívají. Mám pár různých oblečení. A co nemají ostatní je, že mám vlastního Feldûnosta.

 

Historie: Maminka říká, že mě tatínek vytesal z kamene, ale to my připadá divné, jak by mohl začít kámen dýchat? Žiji v Dalgonu a zde mám jednu dobrou kamarádku, jmenuje se Dália. Jsme kamarádi už od školky, tam mě chránila před kluky, aby se mě nesmáli, když zakopnu o svou nohu. Ráda se mnou jezdí na mém Lesdhëlenovi. To je můj Feldûnost. Mám ho od svých šesti let a mám ho móóóóc a moc rád. Mám taky ještě staršího bráhu a ten si žije vlastním životem, už má i manželku.

 

Kontakt: viz Zondovan Gieladanav

Rodina: Maminka - Reghi Lûrenová (za svobodna nevim), Tatínečíčeček - Herit Lûren, bratr - Sergej Lûren, také babička a děda maminki a tatínka a teta a strýc a další teta a strýc a bratranci a sestřenice a tak dále...

Majetek: Domeček, stádo Feldûnostů, a jeden je můj. Mám taky svůj malý pokojíček a kutím tam zajímavé věci. Ale pššt! Nikomu to neříkejte!


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše