TOPlist

Alexandra Brenington

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 04.08.2012 22:25:24 FB



Alexandra Brenington

 

 

Jméno: Alexandra Brenington
Druh: Stín
Datum narození: 27.5.
Věk: 15 let

 

Vzhled: Alexandra má bujnou kštici rusých vlasů, které jí spadají až po lopatky. Nikdy si je nezaplétá do účesů-má je ráda přirozené. Chodí v dlouhých černých krajkových šatech a na rukou má síťované rukavičky (jak jinak, než černé), přes ramena má přehozen dlouhý teplý plášť. Husté řasy rámují její ocelově modré oči, které se málokdy usmívají. Jako svůj talisman nosí stříbrný prsten umně vytvarován do pavučiny. U pasu jí visí středně dlouhý jednoruční meč, který využívá pouze v sebeobraně (nebo když ji někdo hodně naštve). Ten není ničím zvláštní až na to, že má na ostří blízko u jílce vyryto T.A.B.T., ale jen Alexandra ví co to znamená.

Tahle "holka" není moc společenský typ, spíše ji najdete jak se potuluje někde o samotě jen ve společnosti stromů nebo zvířat. Mluví velmi potichu a jen když musí, jinak raději mlčí protože se bojí, že se zakoktá. 

Je to sice Stín, ale ostatním se snaží ubližovat (jak fyzicky tak hlavně psychicky) co nejméně, protože nemá ráda pohled na cizí utrpení (což není u Stínů úplně nejběžnější, přiznejme si to).

Nemá potřebu si kolem sebe shromažďovat přátele, záleží jí spíše na kvalitě než kvantitě. 

 

Historie: Její matka byla kouzelnice, která se však Alexandru už od dětství snažila před magií chránit protože věděla, že ani ona sama není v tomhle umění natolik zběhlá a tak poslala svou malou dceru spolu s její chůvou do malé vesničky Therinsford poblíž Dračích hor. Alexandra vyrůstala v celkovém poklidu, avšak chyběla jí její matka- otce nepoznala, protože zahynul kdysi dávno v nějaké nesmyslné potyčce s Urgaly. S dětmi se moc nekamarádila, žila si spíš ve svém vlastním podivuhodném světě.

Jednoho dne při svých toulkách lesy Dračích hor (chůva jí sice přísně zakazovala tam chodit, ale dívka byla jako většina mladých lidí v tomhle věku velmi nezávislá) poznala tehdy patnáctiletá Alexandra učence Kaustu, který žil jako poustevník daleko od lidských obydlí. 

Kausta se tak trochu zajímal o magii a jeho hlavním cílem bylo vyvolat duchy aby jim mohl pokládat otázky ohledně chodu světa. Když poprvé uviděl Alexandru, vycítil z ní nevyužitě nadání pro kouzla, které zdědila po své matce. Začal ji tedy učit. Alexandra se od něj dozvěděla o vyvolávání duchů a chtěla to vyzkoušet a položit jim pár otázek ohledně své rodiny. Uspořádali tedy s Kaustou rituál-ten se jim ale vymknul z ruky a duchové posedli Alexandru, která následně vyhodila Kaustův dům do povětří.

Od té doby Alexandra bloudí světem a vyhýbá se lidem ve snaze neopakovat svou "nehodu" tehdy  v Dračích horách.

 

Kontakt: skype - windsnap-exitus

e-mail - markisek27@gmail.com

 

Rodina:

Otec - Zahynul ještě před Alexandřiným narozením

Matka - Kouzelnice, dosud žije kdesi v Alagaesii. Alexandra se ji zoufale snaží najít, zároveň se ale bojí, jestli ji její matka ještě příjme.

Chůva Meridale - Pravděpodobně už zahynula, Alexandra ji neviděla od té doby, co se stala Stínem...a je to už pěkně dlouhá doba.

Další příbuzní mi nejsou známi.

 

Majetek: šaty, prsten, meč


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše