TOPlist

Allain Fradawan Hia

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 21.08.2012 12:15:39 FB



Allain Fradawan Hia 

 

Lidská podoba:

         

Kočičí podoba:

 

 

Jméno: Allain (To je jeho křestní jméno) Fradawan (Tj. příjmení jenž zdědil po pravém otci) Hia (Ve Starověkém jazyce je to výraz pro pochmurného a zároveň veselého kočkodlaka, který je též součástí jeho pravého jména)

Rasa: Kočkodlak

Datum Narození: V den, kdy z nebe pršelo stříbro, a slunce halili červánky.

Věk: Zanedlouho sám a tiše oslaví 200 let, ale lidskou podobu si zachoval od  svých šestnácti a tu kočičí od dvou let. On ovšem počítá tento věk: 12 jar už strávil coby nevinná kočička což hodlá nyní porušit. 

Titul:Vojevůdce Vardenů

 

Vzhled v lidské podobě:  Jak už je zde uvedeno, dvanáct let se takto nikomu neukázal. A v celku jediní živáčci, kteří jej takto viděli, jsou: Jeho matka, Jeho pravý otec, Jeho otčím, Solembum, Maud, Jeho nevlastní bratr, elfka Naslanua, elf Dracus, elf Rikandora, trpaslík „Knurla Grimstcarvlorss“(v trpasličím jazyku: Trpaslík strážce domu) a nakonec Stín Krakatoa. Ti co jej viděli vědí, že… Vlasy, stejně rudé jako Stínovy, nosí rozevláté ve větru. Oči má modročervené. Jeho pohled je stejně vražedný jako moudrý. To jsou stopy po jeho dědečkovi (Stínovi) které zdědil. Na levém rameni má tetování draka. Měří 6,72 stopy což je 205 centimetrů do výšky. Jeho postava je hubená a krásná. Paže silné a šikovné. Nosí rudý plášť s kapucí a mečem Venusem hrdinsky přehozeným přes záda, pod pláštěm lehkou kazajku a bílou košili, stříbrný náhrdelník, nadloketní brnění, černý opasek z mladé laně, kalhoty z vydělané jelení kůže, holení brnění a lakované černé kožené boty.

 

Vzhled v kočičí podobě: Sněhově bílá kočička s modročervenýma očima. Má nepřirozeně ostré zuby a nepřirozeně měkké polštářky na packách.

 

Povaha: Na kočkodlaka veselý, ale na člověka by byl tragicky smutný... Miluje barvu rudou jako krev a barvu bílou jako svíčka. On tím žije! Neohlíží se za minulostí a je rád když jej ostatní respektují a poslouchají. Je moudrý i drsný, miluje hudbu. Často poslouchá elfy, jak zpívají, ale na druhou stranu je rád sám a potichu. Obdivuje půvabnou noc a těší se na svítání. Je plný paradoxů. Ano to jej vystihuje nejlépe: Paradoxy.

 

Historie: Ta začíná vlastně dřív než se sám narodil. Jeho matka byla svému muži nevěrná s jedním Kočkodlakem, jehož otec byl Stín, jmenoval se Fradawan, a zanedlouho s ním otěhotněla. Když se to dozvěděl její manžel, dítěti bylo zrovna něco kolem tří dnů matka mu dala jméno Allain. Zabil ji žalem. Fradawan na oplátku zabil jeho a jako právoplatný otec se začal o dítě

starat. Jelikož Manželé, kteří byly už oba po smrti měli jedno dítě Granda, Fradawan přijal i toho a staral se o oba. Navzájem nevlastní bratři vyrůstali pospolu do svých třinácti let. Pak jeden po druhém opustili otce a rozešli se po Alagaesii. Allain na sever do Du Weldenvarden, Grand do Beor. 

Allain se do svých 36 let snažil naučit u elfů co nejvíce kouzel, kultury, a historie. Teprve pak zase odešel. Když mu bylo 70 setkal se se stínem Krakatoem. Bojovali spolu a během tohoto boje se Allain dověděl o své minulosti. Rozptýlen těmito myšlenkami nakonec prohrál souboj, ale Stín jej nechal žít. Opustil jej se slovy “Utop se ve vlastním studu, tvá matka byla zrádkyně, tvůj otec svůdník a ty jsi prohrál souboj o život.“

Zdrcený Allain zoufale potřeboval nový měč. Ten starý se mu během souboje se Stínem zlomil. Trpaslík jménem Knurla Grimstcarvlorss mu tedy vykoval Venus. Allain pak začal radit lidem jak už je to u Kočkodlaků zvykem. Né každý si však jeho slova vzal k srdci - takové postihlo neštěstí. Větší než si dovedete představit.

Asi ve 120 začal v Beorách vraždit zlé Urgaly. (Jen ty co ještě sloužili Galbatorixovi). Činil tak rovných 20 let. Dalších 50 strávil rozjímáním na poušti Hadarak. Teprve poté se vrátil spátky za elfy do lesů. V té době již držel ten půst, že se opět nepromění v lidskou podobu. Během svého rozjímání zjistil spoustu užitečných rad jenž nyní na elfy přímo chrlil. Nejvíce se seznámil s elfem Dracusem. 

 

Historie kterou zažil s vámi všemi:  Daroval Branovi luk a naučil jej střílet. Vyvěštil osud jedné mladé elfce a záhy si povídal s druidkou. Pak se přidal k Vardenům čili stal se jejich vojevůdcem což pro něj znamenalo odstěhovat se do Beor ale v Du Weldenvarden má svůj dům do kterého se určitě bude rád vracet... pokračování příště

 

Rodina: Otec Fradawan, Nevlastní Bratr Grand

Kontakt: skype: pepa.horak. (a další viz.Dracus Ílian)

Majetek: Červený plášť, Meč Venus, Oblečení, Peníze,Dům nebo spíš menší zámeček na okraji Elesméry


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše