TOPlist

Galadriel

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 22.09.2012 08:53:04 FB



Galadriel Inglorion

 

 

Jméno: Galadriel Inglorion
Druh: Člověk
Datum narození: 2.9.
Věk: Okolo dvaceti let

Podoba: Sto osmdesát sedm centimetrů dělají z Galadriela vysokého mladého muže. Jeho postava není zrovna zásobována přebytečými tuky. Galadriel má totiž zvláštní "dar". I když je toho za den schopen sníst tolik, co by ostatním stačilo i na celý týden, jeho metabolismus (rychlé a dobré spalování kalorií) ma za následek to, že stačí trochu pohybu, a veškeré tukové zásoby jsou zčásti přeměněny ve svaly a zčásti ztraceny. Proto je jeho tělo vykresleno svaly. To, že ale vypadá nasyceně ještě neznamená, že mu nekručí v břiše!
Jeho pleť je tmavší, snad kvůli tomu, že celí rok cestují a díky tomu je jeho pleť vždy opálená a to i přes zimu.
Když se Galadriel narodil, měl, stejně jako většiná novorozenců, světlé vlasy a modré oči. Ubíhajícím věkem ale jak vlasy, tak oči ztmavly a v době začínající puberty už byl Galadriel hnědovlasý, hnědooký mladík. Nyní nosí vlasy lehce střižené po stranách, nahoře potom středně dlouhé, upravené do dojmu mírně rozcuchaného účesu.
Kolem jeho růžových rtů roste mladíkovi řídké, světle hnědé strmiště vousů, které si pravidelně upravuje.
Co se týče oblečení, nosí Galadriel nejraději tuniky v různých barvách, přes které má ještě oblečenou svou koženou vestu. Kalhoty střídá obvykle podle barvy ostatního oblečení. Kdo by to byl řekl, že právě on si celkem potrpí na sladěnost jeho oblečení. Jediné, co si s jistotou vezme jsou tmavě hnědé, kožené nátepníky a boty. V závislosti na počasí nechává občas tuniku stranou a obléká pouze vestu.
Jako pamatku na vrtochy jeho ranného mládí má na pravé paži v oblasti ramene (od lopatky až do poloviny bicepsu) tetování, které je vidět pouze tehdy, má-li na sobě jen vestu.

Historie: Galadriel se narodil na začátku podzimu ve městě Dras-Leona. Jeho narození tenkrát doprovázela velká sláva, protože byl první z nové generace v kočovném divadle. Po několika týdnech se divadlo vydalo dál. Chlapec vyrůstal v měnícím se prostředí a byl dokonale šťastný. Postupem času se jejich řady rozrostli o další novorozené děti, takže dost přátel. Přesto živobytí kočovníků není lehké. Mnohokrát musel on i jeho kamarádi klečet na dláždění a žebrat, když zrovna divadlo nevynášelo. Několikrát i musel ukrást bochník chleba, aby ukojil svůj hlad. Jednou se mu to ovšem vymstilo a on byl přistižen. Otec mu pak doma nařezal páskem. Od té doby už se něčemu takovému vyhýbal, ale v krajní nouzy k tomuto způsobu obživi sáhnul.
Když byl mladý, tak ho vždy uchvátili příběhy ze starých dob, co vyprávěli lidé či lidé z divadla. Proto, když se naučil číst a psát se rozhodl, že bude tyto příběhy sepisovat a jednou z nich udělá knihu. Od té doby se sepisuje všechny příběhy, které kdy slyšel.
Jen co byl dost starý, začal ho otec učit hudbě. Prvně pouze na píšťalku, ale když se naučil základy rytmu, začal se učit na loutnu. V patnácti letech se zapojil i do činností divadla. Čím byl starší tím se jeho dovednosti zlepšovaly. Začal zpívat, naučil se chodit na chůdách, balancovat na míči, chodit po rukách a tančit. Byl to právě on, kdo většinou roztáčel kolo, když se lidé ostýchaly. Dnes je z něj jeden z nejlepších muzikantů v jejich skupině. Po perných začátcích se naučil žonglování, které ho uchvátilo.
Jejich skupina se většinou pohybovala na jižní části Alagaësie. Jenom občas vyjížděli na sever. Tak to trvá i do teď i když na sever jezdí častěji.
 

Rodina:
Matka Areal - Věnuje se věštění z karet, z ruky, čajové sedliny, z run, z fazolí, a kdyby nebylo zbytí, možná by přežila i zvířecí vnitřnosti. Ona sama tvrdí, že má dar vidění, ale její věštby a rady bývají tak univerzální, že se to dá jen stěží posoudit.
Je to černovlasá žena s hnědýma, přísnýma očima. Na tváři jí většinou pohrává menší úsměv a celkově je velmi milá. Tedy, pokud jí někdo nenaštve.
Otec Galaem - Galaem je krotitel šelem a jiných nebezpečných zvířat. Také dokáže hrát na píšťalu a loutnu. Jako jeden z mála rodinných příslušníků umí dobře číst i psát.
Galem je hnědovlasý muž s černýma, uhrančivýma očima, které sledují všechny přihlížející lidi, který se přijdou podívat na jejich představení.
Thullia - Je jedna z nejlepších kamarádů Galadriela. Dalo by se říci, že o něm ví úplně všechno. Ráda se předvádí, nejvíce na provaze, na kterém vždy při představením chodí. Umí totiž báječně udržet balanc.
Lia je zrzavovlasá dívčina s nádhernýma modrýma očima.
Dreek - Je jeden z dalších nejlepších kamarádů Galadriela. Jako jeden z mála o něm ví mnoho věcí, stejně jako Thul. Stejně jako jeho matka, i on je v kočovném divadle herec. A že hraje velmi dobře. Při jeho představení zůstává jen málo očí suchých.
Dreek je vysoký, černovlasý kluk s milíma, modrýma očima. Má velkou slabost pro dívky a ženy, a proto je rád když se může za jakékoliv situace v blízkosti žen objevit.
Eleene a Brel - To jsou dvojčata. Jedná se o jedenáctiletou holčičku a kluka. Oba dva se začínají učit hrát na loutnu, ale také hrají ve většině divadelních představeních.
Oba dva mají hnědé vlasy, ovšem Eleene je má dlouhé a kudrnaté a Brel je má krátké a rovné. Oči mají stejné, pronikavě modré. Když se něco stane(něco se rozbije) jsou povětšinou za tím oni dva.
Melarccoro - Mela povětšinou můžete vidět jak nabízí lidem luky, šípy, dýky či další ručně vyrobené věci. Je to také on co povětšinou brání skupinu s několika dalšími. To byl také on co učil Galadriela s lukem. Melarccoro je také otcem Thullii, zrzavovlasé dívky.
Stejně jako jeho dcera, i ona má zrzavé vlasy a modré oči.
Wael - Tohoto muže můžete nejraději vidět s orlem na rameni. Jeho karavan je ověšen různými klecmi ve kterých jsou různí ptáci. Na představeních předvádí co je naučil, občas se stane, že nějaká klec zmizí, protože si nějakého ptáčka někdo koupí. Wael je otec Dreeka.
Stejně jako on má černé vlasy, on je má ovčem kudrnaté a také modré oči.
Haleana - Je ta, která všem vaří. Je to i ona co se vyzná ve všech různých bylinách, a proto když je někdo z divadla nemocný, jdou vždy za ní. Občas si i zahraje, ale protože jí více baví vše pozorovat z povzdálí, moc se toho nezúčastňuje, ale když je potřeba, za někoho zaskočí.
Tuto dívku poznáte podle vůni bylinek, protože když k ní přijdete vždy jsou z ní nějaké cítit. Povětšinou za to může několik malých pytlíčků, které má přivázané o kolo pasu i s měšcem.
Halean má krásné, dlouhé, hnědé vlasy, které ale vždy nosí svázané do drdolu. Oříškové oči vás vždy uklidní, ať už se děje co se děje.
Borelian - Tento muž je dalším z herců tohoto kočovného divadla. On sám se považuje za toho nejlepšího a nikdo mu to nebere i když by se nejspíše našli možná i lepší. Povětšinou díky němu získávají velkou částku peněz, ale o trošku větší získává Dreek, lamač dívčích srdcí.
Tento muž má na krátko střižené tmavě hnědé vlasy. Černé oči, které si každého nového příchozího prohlíží a vždy upravený knírek. Ano to jsou znaky Boreliana. Je to jeden z těch, který umí s nějakou zbraní, tedy přesněji s mečem.

 

Majetek:
Luk a šípy - Tyto dvě věci dostal Galadriel od Melarccora, muže, který se snad se zbraní v ruce už naučil. Byl to také on kdo ho s lukem učil. Prvně se chtěl Galadriel naučit používat meč, ovšem vzdal to hned po druhé, když mu to nešlo. Ovšem to mu nevadí, svou skupinu, alespoň jistí na dálku.
Píšťala - Tuto ručně vyřezanou píšťalu dostla Galadriel od svého otce, který ho naučil na ní hrát. Byl to také první hudební nástroj, který si osvojil. I teď, když se zrovna nepředvádí v chození na rukou či nějakém balancování, hraje na píšťalu a svůj talent ukazuje lidem.
Loutna - Další nástroj na který se Galadriel naučil hrát díky svému otci. Tuto loutnu po něm Galadriel zdědil. Otec mu totiž řekl, že tuto loutnu zdědil po svém tátovi a ten zas po svém. Jestli to tak doopravdy bylo či chtěl jen otec, aby se na loutnu naučil hrát, ale Galadriel neví.
Koně - Tyto dva statní koníci však nejsou přímo Galadriela. Tyti dva totiž táhnou jejich karavan, ovšem otec mu řekl, že jednou budou jeho. Ovšem kdy to je ještě pořád ve hvězdách.
Orel - Tento orel bělohlavý patří už přímo Galadrielovi. Dostal ho k jedenáctým narozeninám od sokolníka Waela. Povětšinou mu posedává na rameni nebo je prostě v jeho blízkosti.
Oblečení - Jako každý člověk, i ona má nějaké oblečení. Na každé představení i na každý den si obléká úplně něco jiného.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše