TOPlist

Alassëon Arnarmo

Začátečník 2530 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 28.10.2012 17:56:20 FB



 

Alassëon Arnarmo

 

 

 

Jméno: Alassëon Arnarmo
Druh: Stín
Datum narození: 3506
Věk: 119

Podoba: Dříve měl černé na krátko střižené rozcuchané vlasy s ofinou volně spuštěnou do obličeje. Oči měl výrazné tyrkysové barvy. Nyní má mrtvolně bledou pleť, dlouhé krvavě rudé vlasy a oči, uši má stále dlouhé a špičaté. Obočí má výrazné a ladně sešikmělé, rty mají lehce narůžovělou barvu. Přesto že se stal stínem má stále elfský půvab který nikdy jen tak nezmizí. Měří 1,80 cm takže je poměrně dost vysoký a má atletickou, hubenou postavu. Nejčastěji na sobě nosí lehkou zbroj v stříbrno rudých barvách, rudý plášť s kapuci se zlatými vzory a na pravé ruce ocelovou rukavici s drápy které používá jako zbraň a pochopitelně velice rád je také využívá při mučení, mimo to je má potřísněné jedem takže stačí lehké škrábnutí a jste v ohrožení života, člověku po škrábnutí zbývá cca. 9 hodin života, elfovi dva dny, trpaslíkovi 12 hod, drak může den cítit zvláštní nevolnost ale nezabije ho to. Otrava se dá vyléčit protijedem který by měl být schopný namíchat každý druid. 


Povaha:  Dříve byl srdečné, přátelské povahy a byl také dost citliví ale od té nešťastné události co se z něj stal stín, se jeho osobnost od základů změnila. Nedalo by se říci že je vyloženě krvelačný (což ale neznamená že by se mu vraždění a všechny tyto brutální prasárničky nelíbili, je to přeci stín, ne?). Dalo by se říci že téměř nic nebere vážně, je dost lehkomyslný a rád se baví, zkrátka a dobře, užívá si život plnými doušky. Jeho duchové mají rozporuplné povahy které se smíchali dohromady a vytvořili jeden velký guláš, takže jeho reakce jsou mnohdy nepředvídatelné. Není tím typem stína "někoho potkám a hned mu skočím po krku" své oběti si pečlivě vybírá, rozhodně mu nepřinese potěšení zmasakrování kdejakého tvora na kterého narazí, musí mu za tu námahu ona oběť stát, něčím ho zaujmout. Jako jeden z mála stínů je také celkem společenský, občas ukecaný a dbá v rámci mezí na čest a slušné chování. Nepotrpí si na stínské kodexy a dělá si co chce, nejeden stín ho za to nazývá ostudou jejich rasy. Také je jedním z mála stínů který je schopný přátelství, čímž také dělá mnohým stínům ostudu.. Také má slabost pro králíky (ano, prostě by tento krvelačný stín nedokázal zabít nějakého malého, roztomilého, ušáčka..).


Historie: Narodil se ve Sílthirmu je to malá elfská lesní vesnička, v jejímž okolí je nádherná příroda a protéká tudy řeka, která je základním zdrojem tekutin pro celé lesy Du Weldenvarden. Jeho rodiče na něj byli velice hodní a pečovaly o něj s láskou. Jeho otec Alcohtal byl mágem naučil ho cti, zdvořilosti, kouzlit a vše potřebné ohledně mysli,  matka L`otiel skvěle zacházela s lukem, naučila ho ctít vše živé a mistrně zacházet s lukem. Jednoho dne šel na procházku do lesa a našel tam zraněného zajíce, vzal ho s sebou domů a vyléčil ho, zajíc se dotkl jeho mysli a řekl mu že se jmenuje Taurwë a poděkoval mu za záchranu života, od té doby je jeho věrným společníkem. Později jeho otce a matku povolali k Vardejnům aby jim pomáhali v bojích proti Galbatorixovi, od té doby je neviděl a žil sám s Taurwëm. O pár měsíců déle mu poslali dopis že jeho Matka a Otec padly v bitvě, sesypala se na ně věž, jejich těla přivezli do Du Weldenvarden a Elfové jim uspořádaly čestný pohřeb. pohřbili je poblíž jejich domu. Alassëon jim každý večer dával na hrob čerstvé květy a zpíval smutné písně. Když jeho zármutek  polevil začal cestovat po Alagaesii, ale vždy jednou za měsíc se vracel do Du Weldenvarden navštívit hrob svých rodičů. 

 

Herní historie: Setkal se s elfkou Nariou se kterou se spřátelil. Měl tu čest se seznámit s dračí jezdkyní Arwin se kterou měl tu čest i bojovat ale prohrál díky jejímu podlému úderu (ano, čestná dračí jezdkyně ho chtěla kopnout do rozkroku). Cestoval všude možně po Alagaesii. Jednoho dne cestoval do pouště ve které potkal shluk různobarevných světel, byli to duchové a ono setkání se mu stalo osudným. Nejdříve se jich trochu bál ale potom se pokusil dotknout jejich mysli, což ale neměl dělat, duchy to rozzuřilo a po dlouhém souboji ho ovládly.  Duchům se jeho dřívější jméno líbilo a tak mu ho nechali a z jeho krásného bílého koně udělali pomocí černé magie létající nestvůru, která jim nyní oddaně slouží.

 

 

Kontakt: Nezobrazen

Rodina: Otec i Matka zemřeli.

Majetek: Bývalí kůň Bukefalos,zbroj, Zajíc TaurwesedloNátepníkyvrhací nožemeč, kápě, rudý plášť.

 

- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše