TOPlist

Emilly Darrin

Začátečník 0 Mistr

Napsal: | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 22.11.2012 21:29:20 FB



Emilly Darrin

 

 

Jméno: Emilly Darrin

Druh: elfka

Věk: 412

Datum narození: den kdy padl na zem první zimní sníh

 

Podoba: Emilly je krásná elfka s dlouhými lehce modrými vlasy které vypadají jako zamrzlý lesní potůček. Většinou si své vlasy svazuje fialovou stužkou po matce, ale občas si je nechá rozpuštěné. Má krásně zbarvenou pleť, která nádherně doplňuje její štíhlé a vypracované tělo. Na první pohled si všimnete jejích azurových očí, které jsou zvýrazněné jejímy řasy. Rty má zářivé jako první hvězda na noční obloze. Když se stydí, její tváře se začnou červenat jako lesní jahoda.

 

Povaha: Emilly je především přátelskou a bojovnou povahou. Ráda vidí se svými přáteli, povídají si a smějou se spolu. Miluje přírodu a vše kolem ní. Když jsou její blízcí v nebezpečí Emilly ihned zaůtočí. Občas se ale dostane do věčího nebezpečí než čekala.

 

Historie: Emilly se narodila u malého, z dálky ani okem nedbatelného, lesního potůčku. Se svou matkou, otcem a sestrou žili ve svém skromném domě na stromě v krásné přírodě plné rostlin a zvěře. Otec ji učil bojovat s mečem a střílet z luku. Matka ji však naučila soužití s přírodou a jak dbát na svůj vzhled. I když matku milovala otec byl pro ní vždy vzorem. Žili poklidný a láskyplný život až do jednoho odudného dne, kdy matka onemocněla a po dlouhém boji s nemocí zemřela. Otec, sestra i Emilly z toho byli v šoku. Otec po pár letech zmizel a od té doby ho už nikdy Liliën ani Emilly neviděly. Od té doby spolu Emilly a Liliën žijí ve skromném domku na stromě, ale na krutou minulost nikdy nezapomenou.

 

Rodina:

matka-Rosaille Darrin-mrtvá

otec-Eliajah Darrin-mrtev

sestra-Liliën Darrin-s Emilly stále žijou

 

Majetek: oblečení, stužka po matce, dva náramky -jeden po otcovi -jeden po matce,  spona do vlasů po matce, luk a šípy po otcovi, nůž po otcovi


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše