TOPlist

Gerin

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 23.12.2012 12:32:28 FB



 

Gerin

 

 

Jméno: Gerin Falforton z Leosu

Druh: člověk

Datum narození: 8.listopadu 3600

Věk: 26 let

 

Podoba: Gerin je vysoký, hubený, poměrně mladý a hbitý. Je docela pohledný, až na to že má po těle množství jizev. Má dlouhé blonďaté vlasy které většinou nosí volně rozpuštěné a modré oči. Občas na sobě nosí černé oblečení a černý plášť s kapucí, takže mu není vidět do obličeje, ale většinou si obléká hnědou tuniku a lehkou zbroj. Je jeden z mála, kteří na zádech nosí připnutý jedenapůlruční meč. Kolem pasu má kožený opasek, na kterém má zavěšený dýku. Často se toulá po lesích a cvičí se v boji s mečem. Má i svého učitele na šerm, s kterým cvičí velmi často. Po dlouhých trénincích a po službě v armádě se stal opravdovím mistrem v boji s mečem a v pěstních soubojích. S jinými zbraněmi už mu to tak moc nejde. Kouzla mu nikdy nešla, ale svou mysl si naučil docela dobře obrnit, takže by se mu do ní obyčejný kouzelník jen tak nedostane. Je přátelský, ale často se toulá daleko od lidí. Není příliš trpělivý. Přestože se často toulá, ve městech se taky sem tam oběví.

 

Historie: Narodil se poblíž Teirmu kde taky žil do svých deseti let. Pocházel ze šlechtické rodiny a žili na malém panství Leos. Otec ho učil jezdit na koni a bojovat s mečem. Matka ho naučila číst, psát a počítat. V deseti letech už rodiče téměř neviděl. Měl učitele, kterýn ho každý den nutil učit se. To ho ale vůbec nebavilo a tak často když se měl učit ujel z panství na svém koni. Ve svích patnácti letech dostal od svích rodičů část panství. Dosud se o sebe víceméně staral sám a tak sloužící vůbec nepotřeboval. Občas jim dával jen tak pro zábavu těžké a nesmyslné úkoly. Jednou si vyjel  s několika poddanými na lov. Jeli po cestě a najednou zpoza stromů vyskákalo  asi 10 lupičů a obklíčili je. Všichni tři jeho poddaní i on vytáhli meče, ale vědeli že jich je moc. Všichni se tedy rozjeli po cestě zpátky k panství. Lapkové kteří stáli v cestě pohotově uskakovali. Najednou vzduchem prolétlo několik šípů a dva z jeho poddaných spadli z koní. Jeho samotného trefil šíp do ramene, ale udržel se a jel dál. Do svého panství dojel sám, projel bránou a tam už se neudržel a spadl z koně. Felčar kterého na panství měli mu to vyléčil, ale jizva mu po šípu zůstala. To rozlobilo jeho otce a ten ty lupiče nechal vypátrat a zabít. Když se vyléčil, odjel z panství a jel se naverbovat do armády. Přijali ho a v Galbatorixovu vojsku sloužil pět let. Postupně se z něj stal jeden z vyšších důstojníků, ale potom se dlouho nic nekonalo a on se vrátil zpět na své panství, kde z hrůzou zjistil že jeho matka zemřela. Na panství se znovu usídlil a nějakou dobu tam žil. Jednou odjel jeho otec na lov, a on měl celé panství pro sebe. Na lov jeho otec jezdil docela často, ale tentokrát se odtamtud nevrátil. Několik lidí z jeho družiny přijeli cvalem k jeho panství a řekli Gerinovi že je přepadla skupinka urgalů a spoustu jich zabili, včetně jeho otce. Gerin se na to místo vydal. Když tam přijel, byli tam opravdu mrtvoli družiny a u cesty stál urgal. Gerin vyděl že byl raněný. Nevěděl proč tam zůstal a nezajímalo ho to. Rychlím pohybem vytáhl meč a rozběhl se k urgalovi. Urgal si ho všiml příliš pozdě. Jeho první úder stihl vykrýt, ale druhý už ne a on mu rosekl krční tepnu. Byl rád že se pomstil a vrátil se zpět na teď už své panství. Dlouho tam nevydržel, zvolil dočasného správce panství, než se vrátí a na svém koni vyrazil pryč. Teď se toulal po lesích a cvičil se v boji. Ostatní si mysleli že jel vyhledat a zabít i ostatní urgali z té skupiny, ale jestli ano nebo ne, to věděl jen on. Po dlouhých cestách se opět vrátil na své panství kde teď žil a jen občas někam vyrazil.

 

Rodina: nikdo

 

Majetek: panství Leos, jeho sídlo hrádek Loas a několik přilehlích vesniček z kterých mu jdou daně, oblečení, zbroj, jedenapůlruční meč, dýka, jeho kůň Aston


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše