TOPlist

Dert Dstir

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 03.01.2013 18:04:23 FB



 

Dert Dstir

 

 

Jméno: Dert Dstir

Datum narození: 3606

Věk: 19

 

Podoba: Dříve měl nakrátko ostříhané černé vlasy a modré oči. Nyní má krátké rudé vlasy a oči. Má bledou pleť. Přesto pořád vypadá jako člověk. Měří asi 190cm, takže je dost vysoký a hubený. Na sobě nosí černý plášť s kapucí. Pod ním má většinou lehkou zbroj nebo černé oblečení. U pasu nosí dlouhý meč. Málo kdo ví jak vypadá bez plášťě, od té doby co je stín si ho téměř nesundává.

Dříve byl hodný a přátelský, ale od té doby, co se z něj stal stín, je krutý a libuje si v zabíjení a mučení.

 

Historie: Narodil se v Uru'baenu kde také žil. Jeho rodiče na něj byli velice hodní. Prý měl ještě staršího bratra, ale nikdy ho neviděl. Dřív prý bydleli jeho rodiče v Teirmu a tam se narodil jeho bratr. Potom se odstěhovali do Uru'baenu. Tam ale jeho bratr nechtěl být a tak odjel z města, prý zpět do Teirmu, ale kde je teď to nikdo nevěděl. Jeho otec pracoval v armádě a tak ho naučil zacházet s mečem a jezdit na koni. Matka zemřela, když byl ještě malý. Jednoho dne jeho otce povolali do bitvy proti vardenům. Předtím než odjel mu otec dal krásnou dýku, kterou prý jeho děda vzal na bojišti nějakému padlému elfovi. Po nějaké době přišel dopis, že jeho otec padl v boji. Poté Dert utekl do pouště kde se toulal. Když už skoro umíral potkal ho nějaký poustevník - jmenoval se Hirot. Hirot ho vzal k sobě domů, kde ho naučil zavolat duchy. Jednoho dne našel Hirota mrtvého. V tu chvíli zavolal duchy a ti ho ovládli. Poté si sehnal meč a oblečení a toulal se po poušti.

V poušti se toulal hodně dlouho, ale potom ho to už omrzelo a on se rozhodl že zkusí procestovat celou agalaesii. Vyrazil na cestu, ale už brzy zjistil že to nebude tak snadné jak si myslel. V Surdě potkal u jednoho mostu člověka který vybíral míto. Dert sebou neměl žádné peníze, ale ten člověk říkal že ho jinak přes most nepustí. Začala hádka a když ten člověk vytáhl nůž tak Dertovi došla trpělivost a v zuřivosti ho kouzlem zabyl. Doteď Dert téměř nekouzlil, ale když vyděl co dokáže tak se rozesmál. Dál putoval po cestě skrz Surdu k Dračím horám. Když už téměř dorazil k horám, tak narazil na ohromné jezero. Vedle jezera bylo město Dras-Leona a za ním se v dálce tičil Helgrind. Město obešel a zamířil k Helgrindu. Když došel skoro až k němu tak mu vstoupil do cesty ra'zak. Ra'zak na něj zasičel a vrhl se proti němu s mečem v ruce. Dert nestihl vyslovit kouzlo, ani vytasit meč, tak ra'zakův meč vykryl jeho dýkou. Náraz jeho meče byl ale tak silný že Dertovi vyrazil dýku z ruky. Dert se lekl, ale potom ra'zaka nakopl do břicha. Něco prasklo a ra'zak spadl na zem. Bohužel ale to co prasklo byl Dertův kotník. Nejspíš si ho zlomil.  Zaskučel bolestí, ale už stihl vytáhnout meč. V tom okamžiku už se na něj ra'zak vrhl a začali spolu bojovat. Dert měl velkou nevíhodu, protože bojoval jen na jedné noze a nejspíš proto ho ra'zak schodil na zem a vykopl mu z ruky meč. V tu chvíli stihl Dert vykřiknout kouzlo, které mělo ra'zaka zabít, ale nic mu neudělalo. Dert si uvědomil že je ra'zak opředený množstvím ochraných kouzel. Na zemi stihl nahmatat rukojeť jeho dýky, vykryl ra'zakův úder a vší silou mu bodl dýku do břicha. Ra' zak rychle uhnul ale nestihl to a dýka ho bodla do ramene. Zaskučel a utíkal k Helgrindu. Dert popadl svůj meč a chtěl se za ním rozběhnout, ale v tom si spoměl na svůj kotník. Posadil se a vyléčil si nohu. Když se potom podíval po ra'zakovi, tak byl pryč. Dert se zvedl a potom si spoměl že v ra'zakově břiše zůstala jeho dýka od otce. Zaklel, a vyrazil spátky na poušť. Bylo tam bezpečněji. Vůbec ho nezajímalo co se stalo s jeho bratrem a proto se za ním asi nikdy nevypravil. Myslel si že je mrtví, ale jistě to nejeděl. Po nějaké době došel zase na poušť kde se začal toulat. Jednoho dne tam našel rozvaliny starého města, kterým prošel, ale nenašel nic zajímavého. Od té doby se toulal pouští a čekal až se bude moci pomstít za všechno co se mu stalo.

 

Rodina: Nikdo až na jeho bratra, který by měl být někde v Teirmu, ale dlouho o něm neslyšel. Nejspíš byl mrtví, ale kdo ví.

 

Majetek: Meč, oblečení , plášť

 

Důvod ukončení hry: Neznámý


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše