TOPlist

Lifaenta

Začátečník 0 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 06.01.2013 15:12:07 FB



Lifaenta

 

Lidská podoba:

Kočičí podoba:

 

Jméno: Lifaenta

Rasa: Kočkodlak

Pohlaví: Žena

Narození: První letní úplněk  

Věk: Je jí 15 let, ale vypadá na 8

 

Cíle: Chtěla by někdy naleznout partnera svého srdce (i přes to,že jsou kočkodlaci spíše samotáři).Představovala by si ho jako krásného černého kocoura s žlutýma očima.

 

Povaha: I přes to, že je pro většinu lidí uzavřená, když něco řekne, myslí to vážně a její slova vzbuzují úctu u všech kdo je slyší. Je milá a šikovná. Ráda pomáhá všem těm, kteří jsou proti království a hlavně těm, kteří mají rádi kočky.

 

Kočičí podoba: Je celá bílá, až na polštářky na tlapkách, čumáček a vnitřky uší. Málem bych zapomněla na její černé oči, které vypadají tajemně ale jsou i plné odhodlání. (Je zvláštní, že v kočičí podobě má jinou barvu očí, než když je v lidské podobě).

 

Lidská podoba: Vysoká je asi jako osmileté dítě. Má světlou pokožku a světle hnědé vlasy. Nejvíce je pyšná na své tmavě modré oči, které za ni vyjádří všechny její pocity. Nejraději nosí bílou sukničku a tmavě růžové tričko s dlouhými rukávy. K tomu nosí bíle podkolenky a černé kožené poloboty. Na svém úboru mívá černý plášt s kapucí a růžovou mašlí. Má ostře řezanou tvář a velmi špičatou bradu a nos, který někdy nosí až moc nahoře. Uši přes její dlouhé světle hnědé vlasy nejsou skoro vůbec vidět, ale to platí pouze když je má rozpuštěné.

 

Historie: Narodila se neznámo kde (ví se jistě, že to bylo mimo Alagaesii). Do Alagaesie se dostala se svými rodiči kvůli výbuchu sopky na jejich ostrově. Její rodiče ji opustili v jejích 10 letech (tak jako většina kočkodlaků) aby se osamostatnila. Asi 2 roky se toulala po světě a pomáhala lidem, ale zatím nenašla místo, kde by se usadila. Jednoho dne si vyvrkla packu, když skočila ze zítky. Dobelhala se k okénku ze kterého šla krásná záře lampy bez plamene (bylo to totiž v Elesméře). Za oknem spatřila dívku, která neváhala a vzala ji k sobě domů. Od té doby žila s Kate Linnou v jejím domě, dokud se obě nerozhodli opustit tajně svůj domov a odejít pomoci Vardenům do boje proti království. Právě se nachází ještě v Du Weldenvarden.

 

Rodina: Matka Lira a otec Ruself - žijí někde v Beorských horách. Za svou rodinu považuje i Kate Linnou a její rodinu.

 

Schopnosti: Dokáže nahlížet do budoucnosti, i když její vidění se občas nevyplní. Dokáže kouzlit a komunikovat pomocí mysli.

 

Majetek: Oblečení a stříbrná dýka


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše