TOPlist

Tana

Začátečník 1995 Mistr

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 22.01.2013 17:03:40 FB



Tana Lin

 

 

 

Jméno: Tana Lin jako druhé jméno používá Nara

Druh: Kočkodlak

Věk: 25 let

Datum narození: 30.1

 

Kočičí podoba: V kočičí podobě je barva její dlouhé hebké srsti bílá jako sníh. Její oči žluté barvy s velkou černou zorničkou jakoby se vás snažily probodnout.  Na její levé zadní nožce má čarný flíček.

 

Lidská podoba: Ve své lidské podobě ve které se vyskytuje mnohem častěji má dlouhé lehce vlnité blond vlasy které se místy mění ve světle hnědou. Její pronikavé oči šedé barvy již okouzlily několik lidí. Tana je spíše drobnější postavy měří jen něco málo přes 155 cm a je velmi hubená. Barva její pleti je spíše světlá.

 

Historie: Toho dne kdy staršlivě sněžilo. V jednom z malých domků v horách se narodilo malé děvčátko. Tento uzlíček radosti dostal jméno Tana. Narodila se mladé kočkodlačici Kaye.  Její porod sice nebyl bezproblémů, ale nakonec to matka i dítě v pořádku zvládli. Čas běžel rychle dál a z malinkého miminka se stala dospívající slečna, která se učila střílet z luku a celkem jí to i šlo. V den svých šestnáctých narozenin jí její matka řekla tajemství, které se týká její rasy a o tom, kam se poděl její otec. Zjistila, že je kočkodlačice, a že její otec spolu s její sestrou zmizeli když byla vesnice, odkud dříve utekli vypálena. Tana ten den slíbila své matce, že ty dva najde. Sbalila si tedy potřebné věci a odeša pryč.

 

Povaha: Ačkoliv jsou kočkodlaci spíše samotáři Tana je jejich pravý opak. Je komunikativní a velmi přátelská. Velmi často se směje. Nechybí jí ani pořádná dávka odvahy, díky které se do věcí vrhá bez problémů a někdy možná až moc brzy, bez řádného promyšlení. Nikdy by nikoho nepodrazila.  Zato jí chybí jakákoliv orientační schopnost, takže se často ztratí a ještě častěji něco zapomene. Proto si vždy své poznatky zapisuje do malého bločku.

 

Rodina: Matka Kayla - vyrůstala sní

otec a sestra -  snaží se je najít a neví o nich jestli jsou naživu.

 

Majetek: Řetízek od matky, docela dost peněz, velký kufr plný oblečení, luk a několik šípů, zápisníček, obrázek její matky

 

Cíl: Najt otce a sestru , založit si vlastní rodinu a usadit se.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše