TOPlist

Alassë Faelivrin

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 09.02.2013 13:43:10 FB



Alassë Faelivrin

 

elfka

 

 

Jméno: Alassë Faelivrin

Druh: Elf

Datum narození: O letním slunovratu, když se vypařily poslední kopky rosy

Věk: 70 let

 

Podoba: Alassë je vysoká, přátelsky vypadající elfka. Má světle blonďaté vlasy, které se ve slunečním světle lesknou zlatavými odlesky a oči zelené jak samotné lesy Du Weldenvarden. Uši má nepatrně delší než ostatní elfové, ale to jen podtrhuje její krásu. Je přátelská a ráda poznává nové věci, proto také cestuje po Alagesii a poznává způsoby žití jiných ras (samozřejmě tajně). Neobejde se bez svého luku, který si vyzpívala z mohutného a starého javoru v zapadlé části Teirmu.

 

Historie: Narodila se nedaleko Sílthirmu v malém domku, kde žila 20 let se svou rodinou. Prožila krásné dětsví, ale když jí bylo dvacet chtěla se podívat i jinam, ne jen po lesích Du Weldenvarden. Měla přání poznat i jiné kultury a obyvatele Alagaësie, zjistit jak žijí, jestli se jejich život podobá tomu elfskému. Její rodiče z toho nebyli nadšení a řekli jí, že by měla zůstat tam kde to zná ještě pár let a když si i tak bude jistá, že chce jít, tak může. To se Alassë nelíbilo, už nebyla malá a řekla rodičům, že půjde ihned s jejich dovolením nebo bez něho. Její rodiče byli bezradní a nenašli podporu ani ve své druhé o 30 let starší dceři, která s Alassë souhlasila a podporovala ji.

Ale nakonec po dlouhých hodinách dohadů vznikla dohoda, Alassë zůstane ještě dva měsíce, než jí bude 21 a poté, pokud na tom bude stále trvat, může jít. Všichni souhlasili. Když se ovšem konaly její narozeniny, všichni kteří přišli ji přemlouvali, aby neodcházela a to byl velmi početný dav. Alassë se na rodiče naštvala a brala to jako podraz, na truc se ten samý večer sbalila a rozhodla se odejít, její sestra Ireth jí pomáhala a popřála ji na cestu hodně štěstí, byla to jediná osoba z rodiny, která ji v jejím počínání pochopila.

Její cesta neměla cíle, takže kamkoli šla, nezdržela se tam dlouho. Nyní přebývá v Surdě a míří do jejího hlavního města Aberonu.

 

Rodina: Matka, otec a starší sestra Ireth Faelivrin

 

Majetek: Na cestě není možné nést mnoho věcí, ale přesto s sebou má svůj luk, náhrdelník s modrým kamenem, který má od dětství a má v sobě velkou zásobu energie

šaty1, šaty2 , šaty ke krytí mezi lidmi, čevený plášť


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše