TOPlist

Belkar

Začátečník 1082 Mistr

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 06.05.2013 22:41:55 FB



Belkar

 

 

Jméno: Belkar

Klan: Dûrgrimst Vrenshrrg

Věk: 48

Místo Narození: Mezi Orthíadem a Surdou

 

Popis: Belkara poznáte snadno podle těžkého kladiva, co nosí na zádech společně s pláštíkem, který používá jako deku. Taky nenosí těžké zbroje, jako většina trpaslíků, ale spíše jen koženou vestu a cestovní boty. Na opasku, kterým si váže vestu, sem u houpají tesák a kapsa na peníze. Jeho vousy mají světlou barvu stejně jako jeho vlasy. Díky tomu mu ladí pozlacená zdobená helma s křídly. Tvář má pochmurnou, takovou, co viděla dost věcí. Náramky co má na rukou je jeho odznakem, že patří do Vrenshrrg.

 

Povaha: Je to sice protřelý cestovatel, to však neznamená že má málo přátel. Jen jsou roztroušeni po celé Alageasii. Snadno se dá do řeči, ale nikdy nevyzradí tajemství, na to má svou čest.A jak je známo, tak na trpaslíka alkohol působí jen práznou kapsou. U něj to možná platí dvojnásob, protože ať do něj nalijete cokoliv, tak ho neopijete. Občas někomu zaplatí část účtu a tak má lidi, co mu dlužej službičku.

 

Historie: Jeho rodina jsou zapálení válečníci a to je důvod, proč ho nemají moc rádi, je totiž spíš cestovatel než bojovník. Jako malý kluk byl stejně zapálený jako zbytek rodiny. Často procházel jeskyněmis tesákem, doufajíc, že narazí na nějakou potvoru. Jednou se mu to povedlo.Velkého pavouka sice zabil a dovlekl domů, ale hned jak přišel domů, omdlel otravou jedem. Odtud pline jeho odolnost proti toxinům. Po události s pavoukem získal respekt vrstvenců i rodiny. Postupně s věkem se začala projevovat touha po cestování. Jakmile se jeho rodina zjistila, že už to není takový bojovník jako dříve, dali mu kladivo, tesák, trochu peněz a řekli že dokud nebude válečný hrdina tak ať se nevrací. Tak cestuje světem a účastní se většiny velkých bitev jako bitva na hořících pláních, ale jen aby se mohl nazývat Válečným Vlkem.

 

Schopnosti: Umí obstojně bojovat se svým kladivem a tesákem a když se semele hospodská rvačka (která rozhoně k dobrodruhování patří), tak málo kdy chybí, takže mu zbraně jako židle nejsou cizí. Má dobrou výdrž a umí uskakovat. Taky si najde kamaráda skoro všude, hlavně proto že platí účty za jiné. Přátelé mu pomáhají být taková šedá eminence, když šlápne vedle. Poslední jeho schopnost je téměř dokonalá odolnost vůči jedu, kterou vděčí svému souboji s pavoukem který mohl taky dopadnout jeho smrtí.

 

Rodina: Jeho matka, Belatyna, byla taková matka ve zbroji, otec, Durkon, byl Orthíadský kapitán stráží, muž na svém místě. Bratři, Venvaarius a Doruk, jsou válečníci jedna radost.

 

Majetek: Vlastní válečné kladivo, tesák, helmu, vestu, cestovní boty, deku, peněženku, pár zlaťáků a náramky. Všechno z domu, cestováním se mění jen obsah peněženky.

 

Kontakt: E-Mail: kockamax@gmail.com, Facebook: Max Kockourek


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše