TOPlist

Saih‘es Des’has (Ra´zak)

Začátečník 0 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 30.10.2013 14:15:18 FB



Saih‘es Des’has

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jméno: Saih‘es Des’has


Druh: Ra‘zak

 

Jazyky: lidský (má problémy s výslovností )


Datum narození: Někdy v roce 3242. Víc vědět nepotřebuje.


Věk: Přibližně 19 let

 

Podoba: Saih’es nemá nejmenší problém ukázat jak doopravdy vypadá a to před kýmkoliv. I když chodí shrbený, je velmi vysoký.  Stejně jako ostatní z jeho druhu má velké černé oči a zobák. Svůj zobák nemá ani trochu v lásce. Je totiž výrazně delší než u většiny ra‘zaků. Velmi težko se skrývá a tím mu ztežuje jeho práci. Jeho ruce jsou v porovnání s jeho výškou kratší Na rukou má dlouhé a ostré drápy, ale používá je pouze vzácně.

 

Povaha: Má skutečně zvláštní povahu. Jeho chování ke druhým závisí na jeho náladě. Nutno dodat,  že jeho nálada se mění až nepřirozeně rychle. Pokud má vyjímečně dobrou náladu, je mu všechno jedno. Neřeší s kým se zrovna baví, je mu jedno co mu zrovna dá Galbatorix za úkol a pokud někoho zabije, tak pouze kvůli jídlu. Úplně opačně se chová když má špatnou náladu. Tehdy se z něj stane neuvěřitelně zlý a krutý tvor. Pokud někdo má tu smůlu a potká ho zrovna v této náladě, zřejmě už živý neodejde. Saih'esovi totiž přináší velmi uklidňující pocit, když může někoho zabít jen tak. Když může vidět tu bezmoc, ten strach v očích oběti. Občas i záblesk naděje, kdy oběť napadne, že ji přece jen nechá jít. Jen on ví, že se to nikdy nestane. Připadá si jako všemohoucí. Jen on může rozhodnout o životě nebo smrti. Nikdo jiný, jenom on. Skutečně se potom cítí mnohem lépe. Je to skoro jako závislost. Občas mu stačí zabít jen jednoho člověka, jindy jich zabije třeba pět a pořád to nestačí. Záleží na tom, jak se zrovna cítí.

 

Historie: . Svou minulost si pamatuje spíš jako útržky. Pamatuje si jak se zoufale snažil rozbít skořápku svého vejce, protože se do něj sotva vešel. A pak ,když už to skoro vzdal, se mu to nakonec povedlo. Najednou se ocitl na nepříjemně studené podlaze. A on stál před ním. Jako by na něj čekal. Čekal až se konečně vylíhne aby ho mohl vzít sebou. A Saih’es neodmítl. Šel by kamkoliv jen aby se dostal co nejdál od té protivné studené podlahy. A tak se najednou objevil v Uru'baenu. Galbatorix byl něco jako jeho otec. Byl u všech důležitých okamžiků v jeho životě. Naučil ho zabíjet pouze svým vlastním zobákem. Saih’es proto nikdy nepotřeboval žádné zbraně. Své pravé rodiče nikdy nepoznal. Galbatorix byl pro něj nejdůležitější osobou. Byl tak neporazitelný, byl dokonalost sama. Nikdo se mu nemohl vyrovnat. Saih’es ho vždycky obdivoval. Po celou dobu byl králi naprosto oddaný a plnil vše co mu přikázal ať to bylo cokoliv. Díky tomu má na svědomí spoustu vražd a způsobil utrpení nespočtu různých bytostí. Ale jemu to bylo jedno. Doufal, že jednou se mu povede Galbatorixovi vyrovnat. Jednou by chtěl být stejně úžasný jako on. 

 

Kontakt:  -
 

Rodina: Svou pravou rodinu nezná

 

Majetek:  oblečení





 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše