TOPlist

Naria

Začátečník 1394 Mistr

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 03.01.2014 17:19:00 FB



Naria

 

 

 

Jméno: Naria

Druh: člověk

Jazyky: starověký, lidský

Datum narození: 22.8. 3248

Věk: 16 

 

Podoba:

Naria je průměrně vysoká dívka s hodně světlými hnědými vlasy a průzračně modrými oči. Stává se z ní žena a tak se jí zvírazňují lícní kosti a zaobluje se postava. Je ráda ve společnosti svých kamarádů, ale když se naštve tak je lepší se jí vyhýbat, ale moc často naštvaná nebývá, většinou ji potkáte s úsměvem od ucha k uchu. Nariu moc často neuvidíte v šatech, ty nosí jen při zvláštních událostech, ( svatby, pohřby atd...) . Nejčastěji chodí oblečená v topu, kalhotách a vyšších botách. Když není zrovna se svými přáteli, tak si čte básně (nejraději má ty ve starověkém jazyce) a, nebo chodí na lov. Je to zdatná bojovnice.

 

Povaha:

Naria nikdy nepoznala své rodiče. Od svého útlého dětství vyrůstala v hlavním městě elfů – Ellesméře. Nikdy se nikam jinam nepodívala, protože se elfové bojí, že kdyby ji pustili a Naria se setkala s lidmi, tak by mohla prozradit, kde se nachází elfové. Je na všechny hodná a ochotná kdykoli někomu pomoci. Naria je veselá mladá žena, která se pořád jen usmívá, naštve se, jen když jí někdo něco vyčítá a to se nestává moc často. Ráda pomáhá starším lidem. Naria je velmi odvážná a kdyby se v její blízkosti strhla bitva, neváhala by a připojila by se a nikdo by jí to nerozmluvil. Je hodně tvrdohlavá. Už od malička se učí v boji jako každé

 

Historie:

Před šestnácti lety na kraji hlubokého lesa Du Weldenvarden, parta elfů uslyšela pláč. Vydali se tedy po hlasu a zanedlouho uviděli v měkkém mechu plačící novorozeně, zabalené jen v kusu látky. Nikdo nevěděl, kde se tam vzalo, ale kolem nich nikdo nebyl, prohledali okolí, jestli se v blízkosti nevyskytuje nějaké nebezpečí, ale nic nenašli. Dítěte jim však bylo líto, a protože elfové jsou hodní, laskavý, upřímní a hlavně to nejsou stvůry, které by zabili nevinné, dítě vzali a odnesli do elfského hlavního města Ellesméry. Ujal se jí elfský mladý pár Carië a Feon. Vychovali jí jako jedno z elfských dětí a dali ji učit se v boji. Sice nebyla tak obratná a mrštná jako její vrstevníci, ale byla silná. Naučila se také číst a psát a Cariï a Feona považuje za své rodiče a miluje je nade vše. A jako každé dospívají dítě, i Naria má svůj jeden velký sen, avšak pravděpodobnost, že se splní je velmi, velmi malá, ale nepřestává věřit. Jejím snem je stát se jednou z legendárních Dračích jezdců.

 

Kontakt: sweetcutegirl@seznam.cz

 

Rodina: Naria své pravé rodiče nikdy nepoznala a nic se o nich neví. Za svou matku považuje Cariï - elfka a za otce Feona - elf.

 

Majetek: jeden a půlruční mečplášťoděv


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše