TOPlist

Yui

Začátečník 0 Mistr

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 14.02.2014 20:41:47 FB



Yui Ingëlil

 
 
Jméno: Yui Ingëlil
Pohlaví: Ženské
Rasa: Kříženec člověka a trpaslíka
Věk:Dítě (cca 10 let)
Jazyk: Elfský

 

Rodina:

Svoji původní rodinu nezná, svoji adoptivní miluje. 
Unaella Ingëlil je její nevlastní matka, která ji našla v lese, ale Yui o tom neví. Myslí si, že je to její pravá matka. Bezvýhradně ji miluje a nemá nikoho radši než ji.
Thotumal Ingëlil je její nevlastní otec. Pokud je někdo, koho by mohla mít radši než matku bude to její otec. Je to bojovník a ona ho naprosto obdivuje.


Bydliště: V lesích Du Weldenvarden v jedné krásné malé vesničce nedaleko Elesméry.

 
 Vzhled: Její malá postavička a dlouhé hnědé vlasy by nasvědčovali obyčejné holčičce, ovšem v obličeji je.. no jak to říci.. zkrátka ošklivá. Široký nos i ústa a značná tlouštka naznačuje trpasličí rysy. Široké nevzhledné obočí taky zrovna krásu nevzbuzuje. Hnědé oči plné elánu a radosti ze života to ovšem zcela vyvažují. Elfské zelené na její míry upravené šaty jsou na ní k smíchu. Celkově vypadá, jak kdyby si příroda z někoho dělala srandu.
 
Povaha, záliby:
Yui je veselá kopa, prostě normální bezstarostné dítě. Hned na první pohled lze vidět to, že nevnímá jak škaredě vypadá, jelikož jí to evidentně ještě nikdo neřekl. Je společenská a viditelně si nepřipouští, že by tu někdo mohl být zlý. Dá se do řeči i s někým koho vůbec nezná a vypadá jako největší žebrák z okolí. Naprosto nechápe nějaké rozdíly mezi rasami a hádky už vůbec ne. Zná jen lásku a přátelskost. Je naivní. Strašně moc stojí o to, aby se stala jezdkyní. Je to její velký sen. Magii chová ve velké úctě. Nesnáší když jí někdo ignoruje, to se nejspíš naštve a pořádně ho seřve, nehledě na to jak je malá.
Má ráda přírodu, draky a vše co se točí kolem magie.
 
Historie postavy:

Výplodek jedné vášnivé noci chudého obchodníka trpaslíka a vdané ženy. Žena to musela tajit, což se jí podařilo. Ošklivé dítě ovšem nechala na pokraji lesů Du Weldenvarden, kde ji našla bylinky trhající elfka, které se už dlouho nedařilo otěhotnět. Nadšeně, nehledě na to, že už jako novorozeně vypadala škaredě ji vzala k sobě. Ona i její manžel byli radostí bez sebe. Byla to jejich malá princezna, malý zázrak. Chovali se k ní jakoby byla nejkrásnější a nejhodnější bytost pod sluncem. Proto si ani nepřipouští, že by byla škaredá. Fascinují jí knížky a nechává si je od maminky číst. Strašně se těší, jelikož rodiče ji oznámili, že zítra půjde do školy do Elesméry. Strašně moc se těší, ale rodiče moc nadšení nejsou, jelikož je jim jasné, že děti a ostatní elfové se na ni nebudou nejspíš dívat zrovna přívětivě.

 
Motivace a cíle:
Moc si přeje být dračí jezdkyní. Dobrou dračí jezdkyní. Ale je to ještě dětský sen.
 
Obavy a strachy:

Bojí se, když je potmě sama. Poté se bojí každého šustnutí a vyvádí.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše