TOPlist

Regan

Začátečník 0 Mistr

Napsal: Arwina Greensleeves | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 21.01.2015 17:15:44 FB



Jméno: Regan
Rasa:Trpaslík
Klan:Dûrgrimst Vrenshrrgn 
Pohlaví:Muž
Datum na rození:Roku 3223
Věk:40 let
Naboženství:Uctívá trpasličí bohy
Povolání:Jeden z nejlepších kovářů svého klanu
 
 
Podoba:Je stejně vysoký jako většina trpaslíků,je svalnatější postavy díky tomu že většinu mládí strávil s otcem v kovárně.První čeho si na jeho tváři všimnete je velká která se mu táhne skoro po celé levé tváři,přišel k ní když byl malí ale už si vůbec nepamatuje jak. Oči mají čenou barvu. Jeho vlasy mají rezavou barvu,většinou je nosí krátké a rozcuchané. Vousy mají také rezavou barvu,a má v nich dva copánky. Většinou nosí boty s kožešinou,hnědé plátěné kalhoty a také hnědou tuniku. Co se týká jeho brnění tak nosí želené holení chrániče,plátěné rukavice,železné brnění a helmu má rovněž železnou v níž má z obou stran přidělané rohy a ješní v ní má zasazené dva červené drahokamy.Jako zbraň nosí jednoruční železnou sekeru kterou si sám vyrobil,nosí jí zastrčenou za opaskem dále má kulatý dřevěný štít pobitý železem,nosí ho zavěšený na zádech.
 
Charakter: Regan vypadá na první  pohled vypadá dost nevlídně dalo by se říct až divoce ale to jen do doby než ho poznáte.Byl to velmi přátelský a dobrosrdečný trpaslík se srdcem na právem místě,do doby než kvůli království přišel o svou ženu a dva syny.Od té doby sám sebe považuje za dost uzavřeného trpaslíka,ale když je ve společnosti dokáže se normálně bavyt a užívat si zábavy.Má rád cetování nejčastěji cestuje po Beorských horách.Jako každý trpaslík je hrdý na svůj národ a také  pro něj velice zenamená čest.
 
Historie: Už od malička neměl šťastný život.Narodil se roku 3223 někde v Beorských horách rodičům Branovi a Elindě jeho matka mu zemřela když mu byl jeden rok ,a od té doby ho vychovával pouze otec.Když trochu povyrostl začal pracovat se svým otcem který byl v té době nejlepším kovářem jejich klanu, pracoval s ním  kovárně v jejich domě. Když mu bylo bylo 20 let jeho otec onemocněl a poté zemřel. Po té s dědil dům i s kovárnou. Po smrti svého otce se  z něho stal nejlepší kovář Dûrgrimst Vrenshrrgn. Když mu bylo 26 let našel si a oženil se s trpaslici jménem Brendit s kterou měl dva syny,když synové trochu povyrostli začal je také vyučovat kovářskému umění aby jednou po něm převzaly kovárnu a také aby jednou vyučily  své děti. Jenže roku 3255 za nevyjasněných okolností mu ženu i oba syny zavraždili Galbatorixovi vojáci.Tato ztráta ho hodně zdrtila, a od té doby již nebyl nikdy takový jako kdysi.
 
Schopnosti: Je velice vynikající a uznávaný  kovář protože již od mládí se učil od svého svého otce a i po jeho smrti se nadále zlepšoval a zdokonaloval v tomto umění.Dále dokáže docela dobře přežít v přírodě a to díku tomu že se jeden čas docela dlouho toulal po Beorských horách.Co se týče boje dokáže se také svou sekerou ohánět ,ale že by byl nějaký dobrý bojovník to se o něm říci nedá.
 
 
Rodina
Otec-Zemřel na nějakou nemoc
Matka-Zemřela když mu byl jeden rok
Ženu a děti- mu zavraždily Galbatorixovy vojáci
 

- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše