TOPlist

Elenë

Začátečník 741 Mistr

Napsal: Aireen | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 18.11.2017 13:17:29 FB



 

Mechanická postava - Yosen

 

JménoElenë

Přezdívka: říkají ji El nebo Malinká.          

Rasa: víla

Pohlaví: žena

Datum narození: 03.Listotřas 3244

Náboženství: Její vírou je Gaatera

Jazyky: mluví od mala jen vílím jazykem, protože vyrůstala jen s matkou, která na ní neměla moc času.

Povolání: živí se již 3 roky jako švadlena.

 

Podoba: 

Postavu má křehkou a malou, oči modro-šedé a rty které vypadají trochu jako nateklé. Nos má menší a špičatý. Na krku nejraději nosím náhrdelník, který se skládá z různých spirálů a na něm jsou dva modré kamínky. Křídla jsou jsou jí spíše jen na okrasu, létá jen občas pod je to opravdu nutné, jinak je pořád na zemi.

 

Oblékání má na každý den jiné. Šaty si šije sama a posle toho to tak vypadá, protože nosí většinou oděv, který nikdo nikde neviděl, pokud si šaty nekupuje od ní. Ráda nosí šaty krátké a co nejlépe ve fialové či modré barvě. Nejraději to doplňuje nějakým opaskem či jiným šperkem který tomu dá takzvaný ,,šmrnc".

 

Povaha:

Většinou bývá veselá a dobře naladěná a umí být též smutná a naštvaná jako každý. Většinou koná dřív, než přemýšlí, takže to hodně krát dopadá tak jak to dopadá. Nejvíc šťastná je, když je mezi malým počtem lidí a může vymýšlet nové a nové šaty. Na první pohled se zdá být zvláštní, ale pokud ji dobře poznáte lépe tak je velmi přátelská a milá. Sama o sobě si myslí že je velmi náladová a kreativní o čemž vypovídá její styl oblékání. Protože je hodně náladová tak dokáže být v jednu chvíli šťastná a nejednou smutná a zamilovaná. Občas se za to nenávidí ale to ji za den či dva přejde.

 

Historie: 

Od mala se učila tak nějak sama, matka měla svých problémů dost takže na ni neměla čas. K šití se dostala, když byla malá a viděla ostatní, jak si zašívají knoflíky či kabáty. Když postupně stárla snažila se si ušít něco sama bez cizí pomoci. Hodně času strávila s tátou a sestrou kteří se pak odstěhovali z důvodu práce. Nir sebou nevzali, protože chtěli, aby se naučila žít sama a naučit se hospodařit s životem a s mincemi které ji nechali a vydělává si prodejem šatů. Měla nejlepší kamarádku, ale ta se musela odstěhovat pryč, a tak na to zůstala sama, měla hodně peněz, ale začali docházet zásoby jídla a nitě, takže ji peněz zůstalo po málu. Sice nežije nějakým luxusem, ale myslí se, že se má dobře protože má všeho dostatek a peníze jí přibývají za prodeje oblečení které ji vydělává slušné peníze. Pokud by se našel někdo, kdo by jí s šitím pomohl byla by určitě ráda a mohla by si dovolit šít víc jak čtvery šaty.

 

Schopnosti: magii moc neovládá, umí číst a trochu psát ale to jen střídmě. Plavat se bojí jak už kvůli křídlům, tak kvůli strachu ze smrti.

 

Majetek: vlastní spoustu jehel a nití a taky různé látky od kůže po nějakou jemnou látku. Má u sebe i nůžky a nožíček který nosí u sebe pořád

 

Rodina:

 Matka:  

Jmenuje se Poicë noci pracovala jako uklízečka a přes den jako kuchařka. Je milá ale občas pokud ji něco naštve je naštvaná klidně tři dny, a to si nikdo nepřeje.

Otec:

Jmenuje se Arnarmo nejraději bojuje a leští svoje zbraně kterých má dost na to aby se měl čim chlubit.

A jako poslední je tu moje sestra Alassëa. Tu jsem za celý život neviděla ani jednou, jen vím že ji mám.

 

Dovednosti

šití


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše