TOPlist

Maxx Křižák

Začátečník 2810 Mistr

Napsal: Rhunön | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 16.04.2019 17:45:55 FB



 

Jméno: Maxx Křižák                     

Typ: Mechanická

Rasa: Člověk

Pohlaví: Muž

 

Podoba

Maxx má vlasy dlouhé hnědé vlasy těsně nad ramena a nakrátko ostříhané vousy. Má světle zelené oči, velicé úzké rty a malý nos s úzkými dírkami. Má hubenou postavu a je průměrně svalnatý. Je středně vysoký, ani ne moc, ani ne málo. Na sobě většinou nosí zelenou tuniku, tmavě hnědé kalhoty a černé rukavice. Po ruce má často svojí dýku, kterou mu dal jeho strýc Leroy.

 

Povaha

Maxx je hodně veselý a upovídaný. Rád se pozná s novými lidmi a je otevřený. Umí v sobě držet vztek, ale když ho vypustí, dokáže být hodně vzteklý. Občas má sklony k naivní důvěře ostatním. Jeho upovídanost ho může dostat do problémů, například může říct něco, co lidi naštve a pak se dostane do bitky. Rád poznává a zkouší nové věci. Je bystrý a vychytralý a nedá se snadno napálit, pokud tedy dává pozor. Má slabost pro dívky, ale před některými je velmi stydlivý.

 

Historie

Narodil se ve městě Feinster, kde vyrůstal s matkou, otcem, bratrem a sestrou. Jeho otec Hann byl majitel a výčepní v hostinci U Tří Prasat a jeho matka Lena dělala servírku. Když mu bylo 14 let, jeho matka těžce onemocněla a tak roznášel pivo a jídlo místo ní. Jeho starší bratr Gareth v hostinci vařil a o rok mladší sestra Cedra pomáhala, kde mohla. Maxx se v hostinci díky své povaze účastnil spousty pořádných bitek a jedna z nich mu přinesla zranění na levé noze, které mu občas přináší bolesti. Do budoucna má jistotu jen v tom, že převezme po svém otci hostinec, ale chtěl by se stát někým víc významným. Když má volnou chvíli, tak se rád vydá do lesů a loví zvířata nebo sbírá houby a byliny pro svou matku, která je i přes nemoc ráda zkoumá a s pomocí knih poznává. 

Čas:   Ne
Stádium:   Dospělá
Typ postavy:   Mechanická postava
Plat:   X

- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše