TOPlist

Aregon

Začátečník 0 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Lidé - Muž
Dne: 27.07.2020 15:42:58 FB



 

Aregon

 

Young Hrefn | Character portraits, Dungeons and dragons characters ...

 

Jméno: Aregon

Rasa: člověk

Pohlaví: muž

Věk: 16

Náboženství: bratrstvo

Jazyk: lidský

Povolání: řezbář

 

Popis postavy

 

Podoba: Má štíhlé, celkem svalnaté tělo, vysoký je kolem třičtvrtě metru. Hlavu má oválnou, vroubenou tmavě hnědými, delšími vlasy. V obličeji září dvojice tmavě hnědých očí, pod nimi je malý nos a úzká ústa. Pleť má matnou, nahnědlou. Nosí bílou dlouhou košili, v pase přepásanou pásem, za nímž je zastrčená dýka a u něhož je zavěšen měšec na peníze. Přes košili má oblečenou hnědou vestu na zapínání. Na nohou má hnědé, plátěné kalhoty a jednoduché kožené boty. Při pohybu mezi lidmi se snaží působit nenápadně, a raději splývá s davem.

 

Povaha: Je celkem tichý a rozpovídá se jen mezi přáteli. Každého s kým má delší dobu co dělat, se předem snaží odhadnout. K neznámým osobám se chová spíše ostražitě a nedůvěřivě. Je hrozně nerad, když ho někdo poučuje, či mu něco vytýká. Je spíše tišší povahy, ale dokáže se dost rozčílit. Je celkem dobrosrdečný a snaží se pomáhat ostatním. Přeje si, aby všechny války skončili a byl trvale mír.

 

Schopnosti

 

Boj s dýkou: 1/7

Vyřezávání ze dřeva: 2/7

Jízda na koni: 1/7

 

Historie

 

Před Aregonovým narozením

Jeho otec, jménem Varegon, pocházel z bohaté rodiny, zamiloval se do dívky jménem Arer, jejíž rodina pochzela ze Surdy. Varegon ji požádal o ruku a ona souhlasila. Jenže Varegonův otec se sňatkem nesouhlasil, Varegon se ale nechtěl podřídit, takže ho jeho otec, poté co si Varegon Arer vzal , vydědil. Aregonovi rodiče se odstěhovali do malé vesničky na úpatí Dračích hor, poblíž města Belatona. Rok po svatbě se jim narodil syn Aregon.

 

Aregonovo dětství

Protože jeho Varegon byl silně věřícím členem bratrstva, vychovával Aregona tak, aby pomáhal ostatním. Také ho naučil trochu číst a psát, ale jenom tolik, kolik toho sám uměl, což nebylo mnoho. Od mala ho také zaučoval do svého řemesla a boji s dýkou. Často se procházel sám po lesích,. Od desíti let pomáhal otci s jeho prací, čímž se v ní zdokonalil. Mezi tím se mu narodila sestra Mane a bratr Sargon.

 

Aregonova cesta na zkušenou

V čtrnácti letech, poslal otec Aregona na zkušenou. Na cestu mu daroval svoji starou dýku a koně Vaiwu, kterého Varegon kdysi získal od jednoho kupce. Nejdříve se vydal do města Belatona, které bylo nejblíž. Ve městě byl oslněn krásou a velikostí tamějších budov. Od tud se vydal do města Dras Leona. V Dras Leoně se na několik dní ubytoval a s jednou karavanou se dostal do města Burgsank. Zde chce na nějakou dobu zůstat a momentálně hledá někoho, kdo by byl ochoten ho dále učit řezbářství.

 

Rodina: otec Varegon, matka Arer, sestra Mane, bratr Sargon

 

Majetek: dýka po otci, kůň Vaiwa, dům (bydlí u rodičů)

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše