TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Soutěže
Dne: 12.01.2012 01:08:04 FB



Hra nám přes prázdniny jaksi upadá a to z nepřítomnosti hlavních adminů a našich ctěných hráčů Arye, Inslanzadí aj.... A proto bych vás chtěl upozornit na malou soutěž. Ten kdo mi na email offikcerny@seznam.cz pošle promyšlený nápad na nějakou akcičku, hru pro všechny či dokonce jen pro určité lidi bude mít možnost svůj nápad provést. Nechte průchod své fantazii ale snažte se soustředit na osnovu.

Osnova:

Název:

O co jde:

Pro koho to je:

Co se tam bude dít:

Úkoly:

Zajímavosti vedlejší úkoly:

 

Můžete klidně i spolupracovat mezi sebou.

Název: Únos
O co jde: Takže hra spočívá na tom, že Vy(ty které přijmu) budete hledat Unaseného... Za tím nevím kdo unesený bude takže kdo bude chctít být unesený ať to dopíše do přihlášky! Chtěla bych vás tímto poprosit ať píšete delší příspěvky bude to lepší jak pro mě tak i pro ostatní, kteří budou svámi hrát!
Pro koho to je: Je to pro všechny :))
Co se tam bude dít:Je už pozdě večer a vy se procházíte hlavním městem lesa Du Weldenwarden Ellesmérou. Dojdete až na malí palouček před městem. Pohlédnete na noční oblohu můžete si povšimnou, že nikde není ani jediná hvězda. Jen měsíc jasně svítí. Z vašeho rozjímání vás vyruší silný dupot. Když se otočíte všimnete si jen malého elfa, který má strah v očích. "Unesli ho! Oni ho unesli!" Křičí na všechny přítomné. Zastaví se až u nejbližšího stojícího. Pohlédne na něj div nebračí a prosí vás ať ho vyslechne te. Teď je jen na vás jestli mu pomůžete nebo ne!
Úkoly: Takže ti, kteří budou hledat uneseného ho musí zachránit!
Zajímavosti vedlejší úkoly: Žádná zajímavost ani vedlejší úkol

PS: Takže počet hráčů: 1(Unesený)+4-6(Ti, kteří budou uneseného hledat :) ) Přihlášky do HP bude vybírat Eragon Gwenday :))

 

PSS UKONČENO!
 

 

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše