TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Soutěže
Dne: 19.07.2013 18:33:32 FB



 

CHAT

 

Bylo nebylo, na Alagaesii se kdysi dávno hledal poklad. Nikdol nevěděl, co vlastně hledá, ale každý měl alespoň jeden dílek skládačky. Tentokráte se pravidla mění a já věřím, že se jistě rádi zapojíte. ;)

 

Podmínky: Hledání pokladu bude probíhat po týmech ve 3 lidech. Týmy si můžete rozhodnout sami. Cokoli dalšího už je povolené, ale učiňte to tak, aby to bylo výhodné pro vás. Vyhrát mohou pouze tři lidé. A je jen na vás, jací tři lidé to budou.

Doplnění: Můžete smaozřejmě být i tým sám za sebe, ale ve třech to bude výhodnější s větší šancí na výhru...

 

Informace: Hledání bude založeno na několika různých faktorech, Na logice, trpělivosti, schopnosti ovládat google (nebo vlastní inteligenci), rychlosti a důvtipu. Výmluvy typu "máme slabý tým" nebereme. Týmy si můžete sestavit sami, proto volte své spoluhráče moudře a výhodně. Týmy můžete přihašovat od chvíle vyjití tohoto článku, až do 10. července, kdy soutěž započne. Úkoly budou rozptýlené a jen u jednoho či dvou bude třeba být někde na určitém místě v určitou dobu. Proto si také volte týmy s pružnými prázdninami. Jistě má dost z vás dílky z minulých kol. Tyto dílky jsou platné, všech 8. Dílků je celkem 15 a ti, kteří žádný dílek mít nebudou nebudou znevýhodnění, jen víc časově vytížení ohledně úkolů. Vyhodnocení se uskuteční na oslavě pokrevní přísahy, která se bude konat na podzim, či v zimě. Vše záleží na vaší schopnosti získat dílky. ;)

 

Týmy přihlašujte na e-mail. Tvar bude takový:

Komu: cistka-eragon-rpg@seznam.cz

Předmět: Skupina hledačů (Herní jméno odesílatele)

Obsah: 

Jméno 1 - Něco málo o sobě.

Jméno 2 - Něco málo o sobě.

Jméno 3 - Něco málo o sobě.

 

 

 

HRA ZAČNE 19.7.2013 PŘESNĚ v 18:00.

 

Místo se tu objeví den předem!

Do té doby je stále možné poslat skupinu hledačů (počítaje i sami sebe), ale už bez jisté výhody...

 

Skupiny (pracovní názvy skupin):

Skupina Túrelië Lovegood

(Azkaal Uniarë, Arwina Greensleevers)

Skupina Wingeda Hurde

(Lewi Fenao, Wran)


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše