TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Aktuality
Dne: 18.08.2017 16:18:30 FB



Co je nového?

 

Vážení a milí, zde je krátký přehled posledních novinek!

 

Máme nové tržiště! Oslavujte a radujte se, po dlouhé době to opět bude fungovat!

Oproti předchozímu tržišti je tu několik změn. Stávající tržiště má určité herní místo - město Burgsank - takže pokud chcete nakupovat, musíte do obchodního města přijet. Od předchozího systému je také velká odlišnost v jednotlivých obchodech. Jsou to herní místnosti. Pokud si budete chtít něco koupit, potřebujete prodavače, který s vámi odehraje krátkou výměnu.

Zboží je od teď také rozděleno na normální a luxusní. Dočtete se o tom v článku ekonomika.

 

Ekonomika obecně... Přibyl poměrně dlouhý článek, co nese honosný název ekonomika. Jsou v něm popsány doufám všechny věci, které se nějakým způsobem dotýkají peněz. Najdete tam také přehled ekonomikou napříč frakcemi. Novinkou je především rozsáhleji zpracovaná ekonomika u elfů. Od teď budou mít stejně jako lidé povolání.

 

Než to celé uvedeme do normálního provozu, bude potřeba několik změn i u vás. Věnujte prosím náležitou pozornost článku Výzva.

 

 

Dobrodruh - článek o tom, co jsou to dobrodruhové už tu sice nějakou dobu je, ale od těchto změn je Dobrodruha i reálné hrát. Můžete si povšimnout pozměněné struktury u questů. Přibyly střední a malé questy, které jsou důležité právě pro dobrodruhy.

 

Mechanická postava - když už jsem se zmínila o dobrodruzích, ještě krátké doplnění k tomuto. Mechanické postavy stále hrát nelze. Časem budou doplněny podklady i této části, ale zatím si budete muset počkat ;)

 

Doufám že je to vše! Příjemné počtení...

Aireen

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše