TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Questy
Dne: 02.04.2020 16:02:55 FB



Mechanický quest - 3. část

 

Příběh: Uběhlo pár dní od chvíle, co ses na Yosenu probudil. Objevil jsi už nejrůznější zákoutí města, poznal pár nových lidí. Zjistil jsi, že Yosenen je malebné město, které je součástí ostrova zvaného Yosen, jemuž vládne královna zvaná Rias Auringë. 

Yosenen je docela veliké město a na jeho okraji stojí hrad královny, do nějž různě přicházejí a odcházejí lidé s různými žádostmi. To ale tebe nezajímalo, byl jsi nadšený z celého toho nového světa. Pochopil jsi, že nejspíš všichni Yoseňané mají pocit, že už tě dlouho znají, jen ty jsi trošku zmatený z toho, že ses tu jen tak probudil.

 

Úkol: Přečti si znovu článek s reáliemi k tvojí postavě. Reálie najdeš v menu v kategorii Rubriky - Reálie (7. položka menu odshora).

A teď, nejlepší čas začít přemýšlet nad oblečením. Co má tvoje postava zrovna na sobě? Založ si textový dokument (ideálně online) a zapiš si to do něj. To je tvůj profil! Odstavec popis postavy, alespoň pět řádků. 

Když už jsme s tím začali, bude potřeba odstaveček popisu dokončit. Jaký má tvoje postava obličej? Jakou barvu očí a vlasů? Jak vypadá její tělo? Vysoké? Hubené, svalnaté nebo se tam naopak nějaký ten tuk najde? Rozepiš se! Pak seber odvahu a napiš něco do Návštěvní knihy. Pozdrav současné i potenciální spoluhráče, zeptej se, jak se mají.

 

Zadané úkoly:

  • Založ si textový dokument, kde bude jméno tvé postavy, její pohlaví a rasa.
  • Dopiš minimálně 5 řádků popisu postavy.
  • Napiš příspěvek do Návštěvní knihy.

Pokud si nejsi jistý, zda jsi příspěvek napsal správně, napiš do Návštěvní knihy nebo na team@alagaesia.czMáš splněno? Tím pádem pokračuj.  

 

Pokračovat ve tvé cestě Yosenem.

 

Zpět

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše