TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Questy
Dne: 02.04.2020 16:06:02 FB



Mechanický quest - 8. část

 

Příběh: Tvůj život na Yosenenu získal jakousi rutinu, koneckonců, už jsi tu celé dva měsíce! Ráno vstaneš, oblékneš se, umyješ se, nasnídáš se a jdeš se pomodlit. Pak se věnuješ svému řemeslu, zušlechťování sebe sama a sníš o velkých cestách daleko. O legendách, které jsi slyšel.

 

Úkol: K bohu se modlíš, ovšem ke kterému? Bude to tolik známá a rozšířená Solasova církev (pro Alagaesijský svět je Solasova cíírkev v podstatě jako pro skutečný svět křesťanství)? Nebo budeš věřit spíš v bohy Severního kultu? Otevři si znovu reálie (menu, sedmá položka odshora) a najdi si v nich odstavec "Reálie pro rasy". Po rasou lidí vidíš čtyři další články - to jsou čtyři rozšířená lidská náboženství. Pročti si je a vyber si, které z nich je tvé postavě nejblíže. Pozor, některá náboženství časem určí, odkud tvoje postava pochází. Pokud si nejsi jistý, jak na to, zvol Solasovu církev. Tou se v podstatě nedá nic zkazit. Pokud registruješ jinou rasu, přizpůsob své náboženství podle příslušných reálií.

 

Zadané úkoly:

  • Vyber si náboženství tvé postavy.
  • Zajdi si v Yosenenu do chrámu zasvěceného tvému bohu a pomodli se.
  • Přidej si do životopisu odstavec s tvým náboženstvím.

Pokud si nejsi jistý, zda jsi příspěvek napsal správně, napiš do Návštěvní knihy nebo na team@alagaesia.czMáš splněno? Tím pádem pokračuj.  

 

Pokračovat ve tvé cestě Yosenem.

 

Zpět

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše